Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

TERVETULOA

...uusille sivuillemme osoitteeseen

https://warriorcatsrope.wixsite.com/wcrpg

>>Elät kotikisun turvattua elämää, lämpöä ja ruokaa on aina saatavilla, mutta olet riippuvainen kaksijaloista etkä voi kulkea vapaasti. Loputtomiin jatkuva maailma kotipihan ympärillä houkuttelee, mutta aita on korkea ja pelottava. Eräänä päivänä saat ajatuksen, menet puutarhaan aidan juureen, ja alat kaivaa. Pian mahdut kuopasta aidan toiselle puolelle. Taaksesi katsomatta hiivit edessäsi häämöttävään synkkään metsään ja livahdat varjoihin viileiden saniaisten ympäröitäväksi. Kuljet eteenpäin ja tunnet olevasi osa tätä villiä, vapaata paikkaa. Et ole kaksijalkojen käpälöitävä lelu, vaan elävä olento, ikuisesti vapaa kuten metsäkin. Sitten ilmassa alkaa leijua vieraiden kissojen tuoksu, ja suuntaat kohti niitä. Haluat tietää miten nämä kissat elävät villeinä ja vapaina, jotta voit liittyä joukkoon.<<

>>Olet kulkurina kulkenut yksin tai pienissä laumoissa koko elämäsi. Olet saanut taistella jokaisesta suupalasta ja makuusijasta. Olet joutunut matkaamaan lepäämättä paikasta toiseen, etsien jotain mitä et tunne kenties ikinä löytäväsi. Mutta nämä klaanikissoiksi itseään nimittävät kissat elävät isoissa joukoissa. Nämä kissat rakentavat itselleen pysyviä pesiä, eivätkä liiku paikasta toiseen. Klaanikissat huolehtivat toisistaan. Myös niistä jotka eivät siihen vielä tai enää pysty, kiitoksena tulevista saavutuksista tai jo tehdystä työstä, ajatellen aina koko klaanin parasta. Tämä klaanikissan elämähän on kiehtovaa ja järkevän oloista. Mutta mikä neljästä klaanista voisikaan lopulta tuntua eniten omalta, mihin sinä tunnet voivasi asettua ja aloittaa uuden vaiheen elämässäsi? <<

>>Olet syntynyt klaanikissaksi. Sinulla on kokonainen elämä aikaa oppia jalot sukupolvia vanhat soturilait, ja saada kokea mitä todella on elämä niitä noudattaen ja klaaniaan palvellen. Sinulla on klaanitoveriesi ystävyys ja lojaalius sekä Tähtiklaanin viisaus apunasi. Mutta jotkut asiat on vain koettava ja opittava itse.<<


Olet saapunut WarriorCats Rope-nimeä ylpeänä kantavalle, Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan perustuvaan, vieraskirjapohjaiseen tarinaroolipeliin, joka on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2012.

WarriorCats Ropella ei ole kirjojen maailmasta eroavaa tarinan asetelmaa, mutta tarjolla on hetkellisiä juonia joihin tarttua. Erotumme soturikissaropejen nettiviidakosta laadulla, mukavalla ja aktiivisella ylläpidolla sekä kokemuksella roolipelien ylläpitämisestä, ja tietenkin liittyjäystävällisyydellä. Lisäksi tarjolla on kirjoittamisessa kunnostautuneilta ylläpitäjältä kehittäviä kommentteja tekstiisi, jos niin haluat. Mukaan pääsevat sekä kokeneet että aloittelevatkin pelaajat, ja sivuilla on runsaasti infoa soturikissoista.

Jos kiinnostuit, lisääthän kissasi WarriorCats Ropen uljaaseen kaartiin?

 

 

Päivitysinfo

Päivitetty 1.9.2019

Sivusto muutti lopullisesti wixiin, vanhalla sivustolla ei tule tapahtumaan enää mitään ja se tulee katoamaan suntuubin lopettaessa.

Aktiiviset hahmot, tarina-arkisto ja kuvat galleriasta on siirretty uusille sivuille.

Jos huomaat jotakin puuttuvan, ota yhteyttä UUDEN nettisivun vieraskirjassa - kaikki on pelastettavissa niin pitkään, kun suntuubi vielä kesään 2020 jatkaa.

Vanhemmat päivitykset (läinnä hahmoihin littyvät säästetty):

- Avokadon hahmo Saratassu hyväksytty ja lisätty, tervetuloa!

- miumau adoptoi hahmon Korentopentu Jokiklaanista ja Mila aloittaa uudella hahmolla Valkotassu Varjoklaanissa, tervetuloa uudet ropettajat! Lisäksi tarinoita tarkastettu

- Usvan hahmo Täpläpentu ja Ronarin hahmo Savitassu toivotettu tervetulleeksi Varjoklaaniin!

- Nikozin hahmo Koivutassu lisätty Varjoklaaniin, tervetuloa ropettamaan! pinjan hakemus oli liian lyhyt ja salasana väärin, lue vielä ohjeet hakemuksen tekemiseen ja yritä uudestaan!

- Potaton hahmo Kastepentu lisätty Jokiklaaniin. Nelt5u:lla ja Punarinnalla oli salasanat väärin, eikä hakemuksissa ollut tarpeeksi virkkeitä.

 

 

©2019 Warriorcats Rope - suntuubi.com