Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

Tikru

Nimi; Alkaa "V"-kirjaimella

Nettinimi; Yleensäkkin Tikru tai NightSky(NS)

Ikä; 18

Tietoa; No mitäpä selittäisin. Ei oikein ole mitään selitettävää. No jos keksisin jotain... Harrastan kuvista ja tykkään piirtämisestä vaikken siinä kovin hyvä olekkaan. Olen huumorintajuinen, kai mukava ja tulen paremmin toimeen itseäni vanhempien kanssa kuin oman ikäisteni tai nuorempien seurassa. Satun olemaan kanssa välillä hyvinkin ärsyttävä, mutta miul on tapana sanoa mielipiteeni ja asiani aika suoraan, siitä ei tarvi loukkaantua.

Hahmot; Päivityksen alla~ Vaahteranlehti, Kaarna, Leppätassu

Minut löytää: Lentosudet (yp), Warrior Cats RPG

 

Venttu

Nimi: Alkaa "V"-kirjaimella

Nettinimi: Venttu, englanninkielisillä sivuilla liikun nimillä darkness tai darquessse

Ikä: 13

Tietoa: Elikkä olen 13-vuotias tyttö Satakunnasta. Olen erittäin pahasti televisioaddiktoitunut. Tämän hetkisiä lempi sarjoja ovat Hannibal, Under the Dome, CSI, NCIS LA, Criminal Minds ja Arrow. Saatan viettää päivästä parhaimmillaan 5 tuntia television ääressä. Lempi näyttelijäni on Caroline Dhavernas (ketään ei kiinnostanu). :3 Tykkään myös todella paljon lukemisesta.

Luonteeltani olen aika hiljainen ja viihdyn hyvin yksin. IRL:ssä omistan yhden hyvän kaverin ja muut on sitten ihan jotain puskista vedettyjä, joiden kanssa en juurikaan vietä aikaa.

Minut löytää: NCIS roolipeli, Metsän kissat

 

 

Ratchet

Nimi: Alkaa "S" kirjaimella

Nettinimi: Ratchet yleisimmin, harvemmin Ruoste tai joskus Prowl.

Ikä: 12 (15.08 olen 13)

Tietoa: Jooh, olen 12 vuotias tyttö Suomesta, ja olen erittäin eläin,- luonto- ja autoystävä. Transformersit ovat myös lähellä sydäntäni. Olen usein kaveriporukasta se rauhallinen, joka kuuntelee, muttei puhu paljoa. Tai niin on ainakin koulussa - kotona ja netissä asia on yleensä toisin.

Olen kiinnostunut monista asioista, jotka ovat esimerkiksi taistelulajit (lukuun ottamatta painit, nyrkkeilyt ja mikälie sumopaini), lääketiede, raviurheilu, kilpa-ajo autoilla, roolipelaus, fysiikka & kemia Ym. Kiinnostukseni kohteet ovat aika monipuolisia, mutta pojat eivät kuulu niihin. Eivätkä meikit ja kaikki merkkivaatteet.

Pitäiskö jo lopettaa? Ehkä, ehkä ei - tykkään kuitenkin luoda erilaisia hahmoja roolipeleihin, jotka ovat luonteeltaan joko hulluja mielipuolia, sekoja mutta kilttejä tai älykkäitä, ketteriä mutta hiljaisia.

Hahmot: Myrkkytassu, Vaanijatassu, Ruostetähti

Minut löytää: Cybetron, Deviantart, Linnunradan

 

 

Nef

Nimi: Alkaa kirjaimella H

Nettinimi: Nighthawk, Routasusi, Nef, Harha

Ikä: 11

Tietoa: Jeps, olen yhdentoista ja täytän kohta kaksitoista, asustelen täällä jossakin Oulun lähellä enpäs kerrokaan enempää. Rakastan eläimiä ja erityisesti susia, koiria, kaneja ja vasta innostuin no tietenkin tiikerien suojelemisesta. Harrastan lukemista ja kirjoittamista ja joskus kävin myös ratsastamassa, mutta se sitten vähän jäi. Koulussa olen melko hyvä eikä juurikaan ongelmaa siellä.

Kokemusta roolipelaamisesta ja ylläpitämisestä löytyy runsaasti ja olen ollut niin varaylläpitäjä, ylläpitäjä kuin oikean ylläpitäjän tuuraajakin. Rakastan kaikkea kirjoihin liittyvää ja suosikkisarjat taitavat olla Taru sormusten herrasta, uutena tulokkaana (omaan kirjahyllyyni) Rick Riordanin tekeleet, tietysti Soturikissat ja kyllähän sitä listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin.

WarriorCats Ropessa olen ollut jo pitkään aika epäaktiivinen, pikku hiljaa jos saisi sitäkin paranneltua minkä koululta vain ehdin, kuudennella kun alkaa (kiitos uusi opetussuunnitelma) runsaasti uusia aineita ja päivätkin pidentyvät taas jonkin verran.

Hahmot: Korppitassu, Tarinatassu

Minut löytää: Yön kaiku, The Rise of Warrior

 

 

Tiikeri

Nimi: Alkaa kirjaimella E

Nimi: Minuun törmää useimmiten nimellä Tiikeri tai Tiger, joskus myös nimellä Ranta

Ikä: 16. Syntymäpäivä 5.1

Tietoa: Olen vahvasti kirjahullu tyttö täältä Etelä-Suomen alueelta. Harrastan partiota, salibandyä ja niinkin kummallisen asian kuin harmonikan soittoa. Tietysti harrastuksiin kuuluu myös epävirallisina kirjoittaminen ja lukeminen, joita teen lähes päivittäin. >En omista eläimiä isäni harmillisen allergian takia.

Olen hyvin tunnollinen koululainen, ja saatan jopa vähän stressata sen takia (älkää missään nimessä huolestuko, se ei tule haittaamaan käyntejäni täällä XD). Olen aika lailla perfektionisti, eli kaiken pitää aina olla täydellistä (Mikä ei kyllä juurikaan onnistu), ja sitten hermostutaan kun niin ei käykkään.

Hahmoni tässä roolipelissä: Tulitähti, Vaahtokukka, Myrsky, Fanny, Piitu, Tiikerimyrsky, Kultatassu, Tunturituuli

 

Phi

YP

Nimi: Alkaa kirjaimella S

Nettinimi: Näissä ropetuspiireissä Phi

Ikä: 17

Tietoa: Olen pääkaupunkiseudulta kotoisin ja käyn lukiota. Innostuin WarriorCats -kirjasarjasta jo monta vuotta sitten. En jaksanut odottaa suomentamista, olen lukenut kaikki kirjat ensimmäistä lukuunottamatta englanniksi, noin 30 kirjaa tähän mennessä eikä innostus laannu. Kirjojen lisäksi olen tietokone- ja konsolipelien suurkuluttaja, kaikki menee Simssistä ja Soniceista Skyrimiin ja Mass Effectiin. Lisäksi harrastan pianonsoittoa klassisella puolella (Bachin inventiot ja Sibelius <3) sekä musiikin teoriaa. Kaiken tämän ohi menee kuitenkin koulu - panostan siihen todella ja vaadin itseltäni paljon, muuallakin kuin koulumaailmassa. Siksipä pyrin ylläpitäjänäkin hoitamaan tehtäväni kohtuuajassa. Jos johonkin ei ole aikaa tehdä kunnolla, se jätetään mahdollisuuksien mukaan pois eikä jätetä puolitiehen tai hoideta puolivillaisesti.

En nyt ole ihan hikipinko nolife, on minulla se oma kaveriporukka jonka kanssa pitää mielettömiä prinsessa, maailmanloppu ja ties minkä teemaisia leffa- ja peli-iltoja sekä riehua yöllä leikkipuistoissa XD Rakastan luontoa ja sinne pitää päästä pois ihmisten ilmoilta rauhoittumaan ja lataamaan akkuja säännöllisesti. Pidän erityisesti kissoista, mutta oman hankkimista pitää odottaa siihen asti että pääsee muuttamaan pois kotoa allergisten luota...

Hahmoni tässä roolipelissä: Illankuiske, Kaislakukka, Myrskytassu, Niittytassu, Kuulaspentu

Minut löytää: Rise of Warriors

 

Liljatassu

Nimi: Alkaa kirjaimella L

Nettinimi: Suomenkielisillä sivuilla useimmiten Liljatassu tai joskus Liljatupsu. Englanninkielisillä sivuilla Liljatupsu, Lilytuft, tai niiden yhdistelmä.

Ikä: Syntynyt vuonna 2004

Tietoa: Olen Soturikissojen suuri fani. Innostuin sarjasta kahdeksan vuotiaana ja sain parhaan kaverinikin lukemaan sitä. Ennakkolainaan kirjat kirjastosta jo ennen julkaisua suomeksi. Moni käyttää samaa strategiaa, joten jonoa kertyy, mutta saan silti hyvän etumatkan. Luen paljon muitakin eläinkirjoja. Olen piirtänyt koko ikäni ja se näkyy. Piirrän vain eläimiä. Enimmäkseen kissoja, mikä johtuu Soturikissoista. Meillä ei ole elämäni aikana ollut kissaa tai koiraa. Kahta lemmikkiä meillä ei ole koskaan ollut samaan aikaan. Aina on ollut vähintään kolme. Tätä tekstiä kirjoittaessani meillä on kaksi marsua, neljä rottaa ja kilpikonna. Minulla on yksi sisko Sadetassu.

Hahmot tässä ropessa: "Könös" ja "Liejuna" (Köynnöstassu ja Leijonatassu)

Minut löytää: Kuiskaustenluola, Tähtipuro, Scratch, Deviant Art

 

©2019 Warriorcats Rope - suntuubi.com