Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

Yhteys

Vieraskirjamme on tarkoitettu vain ilmoituksille (loma-anomuksille, arvosteluille, kritiikille yms.) Käyttäydythän Vieraskirjassa kunnolla, älä siis hauku sivuja (huomaa kritiikin ja haukkumisen ero) tai kiroile. Toivoisimme myös, että täällä ei mainosteta tai lähetelly ketjukirjeitä.

Mainokset

Höpinät

Yllläpitäjäksi?

Vieraskirja tyhjennetty viimmeksi 4.8.2014

 

HUOM! Kun laitatte tänne hahmojenne tietojuttuja sun muuta niihin liittyvää, niin jooko. MUISTAKAA laittaa myös missä klaanissa hahmonne on. On hermoja raastavaa yrittää etsiä missä kohdassa hahmonne on. Jos vaihdatte nimimerkkiä, kertokaa kaikki hahmonne.

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=31&img=40

16.10.2017 20:48
Köynnöstassun uusi kuva löytyy yllä olevasta osoitteesta.

Nimi: Shadows

30.09.2017 17:10
Lähetin muuten haken, ihanan oloinen paikka ♥

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

27.09.2017 18:49
Tähtipuro olisi nyt liittymisvalmis ja ehdottaisin linkinvaihtoa.

Vastaus meillepäin kiitos! ;)

Nimi: Viluca

20.09.2017 20:52
Olen alkanut päivittämään hahmojeni tietoja, ja tämä alkaa nyt Tiirajuovasta (Tuuliklaani)

Tiirajuovan uusi kuva löytyy tästä osoitteesta; http://revica.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/IMG_3663.JPG

Uu det tiedot:

Ropettaja: Viluca

Nimi: Tiirajuova

Arvo: varapäällikkö

Sukupuoli: kolli

Oppilas: Niittytassu

Luonne: Nuorena Tiirajuova oli voimakastahtoinen, itsepäinen ja joka paikassa oleva kissa. Vaikka hänessä oli tiettyä kunnioitusta vanhempia kissoja kohtaan, hän yleensä löysi itsensä keskeltä väittelyitä, koska kunnioituksestaan huolimatta Tiirajuova seisoi aina sanojensa takana. Ongelmistaan ja puutteistaan huolimatta kolli oli hauskaa ja puheliasta seuraa. Kasvaessaan Tiirajuovan uhmakkuus alkoi sulaa pois, mutta tietynlainen periksiantamattomuus on pysynyt ja hän omaa yhä vahvat mielipiteet, mutta ei esitä niitä niin vahvasti, ainakaan aina. Tiirajuova on vähän pidättyväinen ja yrittää pitää tunteensa tiukasti käpäliensä alla muiden klaanien kissojen edessä. Aggressiivisuuden hän toki näyttää, kun sille on tarvetta. Pelko, häpeä, ärtymys, pettymys ja tällaiset tunteet hän kumminkin pyrkii pitämään hallinnassa. Tiirajuovan kanssa on helppo tulla toimeen, jos on tuuliklaanilainen, kolli on erittäin uskollinen, asiallinen ja kohtelias kissa. Hän pitää huolta kuvastaan klaanien keskuudesta ja pyrkii olemaan mahdollisimman asiallinen ja tarkka varapäällikkö. Muiden klaanien jäsenet voivat kyllä tulla myös hänen kanssaan toimeen, mutta Tiirajuova pitää aina mielessä, että kyseessä on kilpailevan klaanin jäsen. Tuuliklaanissa kaikki kyllä tietävät, että lähipiirinsä keskellä Tiirajuova on paljon rennompi ja ei niin turruttavan kohtelias. Voitte uskoa, että Tiirajuova on sellainen kissa, joka leikkii häpeilemättä pentujensa kanssa ja osoittaa kiintymystä kumppanilleen välittämättä siitä, kuinka moni tuuliklaanilainen näkee. Hän myös välillä metelöi ja kinastelee puolisisarensa kanssa kuin he olisivat itse pentuja, eivätkä täysikasvuisia sotureita. Tiirajuova rakastaa perheenjäseniään ehdoitta, ja olisi valmis uhraamaan kaiken noiden puolesta. Asemansa, maineensa, henkensä, kaiken. Sama koskee koko Tuuliklaania. Tiirajuova on tarkka tehtävistään, eikä laiminlyö niitä ilman todella hyvää syytä. Kolli on uskonut nuoresta asti Tähtiklaaniin ja hänen uskoaan on vaikea horjuttaa. Tuuliklaanilaisella on selkeä käsitys oikeasta ja väärästä, mutta hän on valmis ylittämään rajoja, jos se on tarpeen, mutta pysyy kohtuuden rajoissa. Tiirajuovan uskollisuus Tuuliklaanille ei ole epäiltävissä, ainakaan hänestä itsestään.

Ulkonäkö: lyhyesti, Tiirajuova on oranssiruskeaturkkinen ja tummanruskean tabby -kuvioinnin omaava kolli, jolla on oma pidempi tai lyhyempi lista arpia. Kollin kuviointi on kyljissä tiheämpää kuin muualla, jaloissa harvinta. Otsassa on tabbyilla yleinen M -kuvio ja pari kuviota poskissa. Kollin oikea korva on kokonaan tummanruskea ja vasen etujalka myös. Tiirajuova on keskimääräistä lyhyemmät jalat kuin tuuliklaanilaisilla yleensä ja leveähköt tassut. Tiirajuova on myös aavistuksen jykevämpi ja lihaksikkaampi, mutta ei niin pahasti, että se verottaisi nopeutta tai ketteryyttä ainakaan huomattavan paljon. Hän ei kumminkaan yllä nopeimpien joukkoon klaanissaan. On useita tuuliklaanilaisia, jotka ovat häntä joko vähän tai aika paljonkin nopeampia. Tiirajuovasta on kumminkin vastusta juoksussa muiden klaanien jäsenille, hänen jalkansa ovat kumminkin kohtuu voimakkaat olosuhteiden ansiosta. Kollin hännästä puuttuu pala päästä ja se on jäänyt risaiseksi päästä tämän vuoksi, kiitokset vammasta kuuluu Hunterille. Vasemmassa takajalassa on puremajäljet jalan ulkopuolella ja rinnassa kaksi ristikkäin kulkevaa pitkää arpea. Oikeasta korvasta puuttuu palanen ja kuonon 'kaaren' yli kulkee arpi, joka jatkaa matkaansa vasemmalle poskelle. Tiirajuovan niska on pääasiassa tummanruskea. Kollilla on lehdenvihreät silmät ja vaalea kuono. Polkuanturat ovat pääasiallisesti vaaleat, mutta pari tummaa laikkua löytyy. Varpaiden päästä löytyy lyhyehköt, mutta terävät kynnet. Tiirajuova ei nojaa taisteluissa niin paljoa nopeuteensa ja ketteryyteensä kuin useat muut klaanitoverinsa, vaan enemmänkin omaan voimaansa. Häneltä löytyy yllättävän paljon voimaa karvapeitteen alta. Tiirajuovan turkissa on kaksi kerrosta, vähän karkeampi päällyskarva ja tiivis pohjakarva.

Muuta:
Perhe:
Isä: Roihukynsi (Myrskyklaani, edesmennyt)
Ottoisä: Tihkukynsi (Tuuliklaani, edesmennyt)
Emo: Hiekkaturkki (Tuuliklaani, edesmennyt)
Veli: Tunturituuli (Varjoklaani)
Puoliveli: Taivaspentu (Tuuliklaani, edesmennyt)
Puolisiskot: Valkotassu (Tuuliklaani, edesmennyt), Sudenmarja (Tuuliklaani)
Poika: Liekkitassu (Tuuliklaani)
Tyttäret: Kuohutassu (Tuuliklaani), Yöpentu (Tuuliklaani)

Se, että Sudenmarja on Tiirajuovan puolisisko ei ole yleisessä tiedossa, totuuden tietävät vain Tiirajuova ja Tunturituuli. Varissiipi on tietoinen siitä, että Tunturituuli on Tiirajuovan veli, mutta hän ei tiedä, että heidän isänsä ei ole Tihkukynsi.


Kumppani: Varissiipi

Kiitos c:

Yksityinen viesti

12.09.2017 06:48

Nimi: Viluca

10.09.2017 17:26
"Viestissä on kiellettyä tekstiä"

Tämän ilmoituksen sain kun yritin julkaista Tiirajuovan tarinan. Oletin, että ilmoitus viittasi tarinan loppuun, jossa oli vähän raaempi kappale liittyen Tiirajuovan näkemään painajaiseen. Poistin sen kappaleen happamana ja julkaisin uudelleen.

Mutta ei.

Minusta tarinassa ei ole mitään muuta erikoista, joten voisiko joku kertoa minulle mihin tällä kielletyllä tekstillä viitataan? Käytin Tiirajuovan tarinaan paljon aikaa ja nyt en voi julkaista sitä. Ottaa aavistuksen päähän.

Yksityinen viesti

10.09.2017 17:11

Yksityinen viesti

10.09.2017 08:29

Nimi: Milu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/datafiles/gallery/4/Kastesiipi%20editoitu.png

29.08.2017 08:58
Olisiko mahdollista saada tuo Liljatassun Kastesiivestä piirtämä kuva Kastesiiven sivuille? Linkki kuvaan on kotisivut kohdassa. En ole kuitenkaan varma, että toimiiko linkki, mutta toivottavasti toimii.

~Kiitos!

Nimi: Milu

22.08.2017 19:59
No niin... Nyt kun katsoin, milloin olin lomani aloittanut, huomasin, että lomani oli kestänyt jo melkein kuukauden. Siispä olen päättänyt palailla lomaltani nyt kun kiireetkin ovat ohi. Hahmoni on Kastesiipi Myrskyklaanista. Yritän kirjoittaa mahdollisimman pian, mutta viime aikoina on ollut inspiraation puutetta. Tänään kuitenkin sain inspiraation Kasteen tarinaan, joten eiköhän tarina ala kehkeytyä...
Innostus tähän ropeen on viime aikoina kuitenkin kärsinyt pahasti, mutta koska tämä on ensimmäinen roolipeli, johon liityin, yritän jääräpäisesti pitää itseni täällä ja odotella, että innostus ja inspiraatio palaavat.

Nimi: Milu

28.07.2017 21:35
Haluaisin siis lomaa. Syy on se, että minulla on nyt lähiaikoina paljon kiireitä. En usko ehtiväni pariin viikkoon kirjoittaa, mutta muutaman viikon jälkeen yritän taas palailla. Hahmoni on Kastesiipi Myrskyklaanista.

Aurinkoista ja mukavaa loppukesää kaikille! ^^

Nimi: Emu/Viluca

28.06.2017 12:42
Eli samoilla asioilla kuin Nagini, olen harkinnu jo pitkään vaihtavani nettinimeni.
Tuli vaan kasvettua Emu -nimestä kokonaan ulos ja pidän enemmä Vilucasta :p

Eli siis uusi nettinimi ois Viluca ja Tiirajuovan (Tuuliklaani), Liekkitassun (Tuuliklaani) ja Sadeyön (Myrskyklaani) tietoihin sen voisi päivitellä sitten kun uöläpitäjillä on aikaa, tack :)

Vastaus:

Päivitetty :)

- Phi YP

Nimi: Ekkuu/Nagini

27.06.2017 10:41
Tantanatantaaaa...
Oon siis ajatellut vaihtaa nettinimeni täällä(kin) Ekkuusta Naginiksi. Nagini-nimi on näkynyt muissa suntuubisivustoilla, joten ajattelin sen vaihtaa nyt myös täälläkin.
Hahmojani ovat Kettuturkki ja Heinätassu Tuuliklaanista sekä parantajaoppilas Mehiläistassu Myrskyklaanista, joten niiden hahmojen sivuille uuden nettinimeni voisi päivittää. Kiitos! c:

Vastaus:

Okei, päivitän :)

- YP Phi

Nimi: Ekkuu
Kotisivut: http://soturien.suntuubi.com/

11.05.2017 16:19
Hmm jotenki oon onnistunu möhlimään viestin laittamisen tänne viekkuun, mutta mun piti ilmottaa vaan et Soturien Sielu on jäänyt 25.4 tauolle (mun piti laittaa viesti sillon mut sille tapahtu jotain?), ja sivut tullaan varmaan joskus poistamaan epäaktiivisuuden takia. Linkin voi siis poistaa.

Vastaus:

Selvä, kiitos tiedosta.

- YP Phi

Nimi: Liljatassu

09.05.2017 18:14
Köynnöstassun luonnetta ajettelin päivittää, kun ei siitä tullutkaan ihan sellain, kuin joskus uumoilin. Sen vanhan lyhkäisen pätkän voi sieltä tosiaan poistaa ja tämä siihen tilalle:

Köynnöstassu on aika hiljainen ja pitää yksin metsässä liikkumisesta. Hänellä on hyvin läheinen suhde veljeensä Leijonatassuun, eikä hän vietä paljoa aikaa muiden kanssa. Köynnöstassu ei yleensä hanki ystäviä, ellei joku muu lähesty häntä ensin ja aloita keskustelua. Jos naaras kuitenkin tutustuu johonkuhun kunnolla, tiedossa on läheinen ystävyyssuhde. Naaras ei mielellään puhu pentuajoistaan, joista hänelle kuitenkin tulee joskus painajaisia. Köynnöstassu vihaa mäyriä, eikä kyllä isäänsäkkään lämmöllä muistele, tämähän heidät mäyrän luo johdatti. Vaikka naaras ei yleensä paljoa puhu, hän on utelias ja joskus kyselee esimerkiksi yrttien nimiä tai missä on paras paikka saalistaa jotain saaliseläintä. Köynnöstassu pitää höyhenistä, joita hänellä on iso kokoelma pesän nurkassa. Hän välittää pennusta, tuo heille joskus höyheniä ja haluaa varmistaa, ettei yksikään kissa enää joudu kokemaan samaa kuin hän ja Leijonatassu.

Vastaus:

Päivitetty!

- YP Phi

Nimi: Asteri

06.05.2017 15:02
Savutassun voi poistaa. Alan suunnittelemaan uutta hahmoa, kunhan koulutöiltä ehdin :)

Vastaus:

Selvä!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

03.05.2017 22:15
Heipä hei Kohtiksen puolelta! Tulin ilmoittelemaan, että olemme muuttamassa osoitteemme tuohon yllä olevaan (kohtalonkynnet.suntuubi.com) Pidämme myös samalla linkinvaihtajien karsimisen, koska linkkilistastamme löytyi pari epäselvää ropea, joiden elossa olemisesta ei oikein ollut tietoa. Ilmoitelkaa siis viekkuumme jos haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa. ~

Hyvää kevättä!

Vastaus:

Vastattu!

- YP Phi

Nimi: Amber

16.04.2017 12:47
Edelliseen viestiin vielä: Hahmoni on siis Savutassu Tuuliklaanista.

Anteeksi, että tulee kahdessa eri viestissä.

Vastaus:

Vastaan nyt tähän, pahoittelut että en ole huomannut heti vastata.

Ilahduttavaa, että haluat palata :) Voit tehdä uuden nimimerkin, hahmon jne. ja muistelen kyllä tarinoistasi ettei mallitarinaa enää tarvita. Mitä haluat Savutassulle tehtävän? NPC vai poistoon? Tuuliklaanissa on oppilasosasto aika täynnä, niin mieluiten poistettavaksi.

- YP Phi

Nimi: Amber

16.04.2017 12:45
Heipä hei, taas pitkästä aikaa :'D

En ole käynyt täällä ikuisuuksiin, siitä syvät pahoittelut. Mutta nyt on kiinnostus alkanut taas heräilemään ja jos vielä minut huolitte mukaan, niin mukana ollaan :3

Tosin, haluaisin luoda uuden hahmon, luoda uuden nimimerkin, aloittaa puhtaalta pöydältä. Sopiiko tämä?
Uutena nimimerkkinä toimisi Asteri.

Ja jos vielä pääsen mukaan ja luon uuden hahmon, tarvitseeko minun kirjoittaa mallitarina?

Nimi: Naavukka

11.04.2017 19:57
voisiko joku vastata aiempaan viestiini

Vastaus:

Hei,
Hakemuksesi on luettu, mutta se on liian lyhyt ja salasana on väärin. Lukisitko säännöt jo tekisit uuden hakemuksen niiden mukaan, niin hahmosi voisi hyväksyä :)

- YP Phi

Nimi: Naavukka

11.04.2017 07:22
Tulipentu jokiklaanista
luonne:tulipentu on ystävällinen.
Tulipentu on tumma turkkinen,kiiltävä karvainen naaras jolla on musta hännänpää,valkoinen vatsa,terävät kynnet ja siniset silmät.
Missä hyvä?:tulipentu on hyvä uimaan.

Nimi: Naavukka

11.04.2017 07:00
Ok

Nimi: Milu

18.03.2017 17:58
Päivittelin hiukan Kasteen tietoja ^^

Luonne: Kastesiipi on hyvin utelias ja seikkailunhaluinen, joten naaras ajautuu usein seikkailusta toiseen. Hän on myös jääräpäinen ja tottelematon, minkä takia toisten kärsivällisyys joutuu todelliselle koetukselle. Kastesiiveltä löytyy kuitenkin myös kunnioitusta toisia kohtaan. Kastesiipi saattaa vaikuttaa vähät välittävän toisten neuvoista, yleensä vain loukkaantuvan, mutta kyllä naaras painaa neuvot mieleensä.Kastesiipi on itsepäinen ja äkkipikainen. Hän ei helposti muuta mieltään eikä kauaa mieti, mitä tehdä. Yleensä Kastesiipi valitsee vaihtoehdon, mikä ensimmäisenä mieleen pälkähtää -oli se järkevä tai ei. Välillä hän kuitenkin miettii tarkemmin. Kastesiipi innostuu helposti ja hän on vilkas ja seurallinen persoona. Kastesiipi ei viihdy kauaa yksin ellei hänellä ole joitain mieltä painavia kysymyksiä. Niitä lähes aina iloisella Kastesiivellä kuitenkin harvemmin on. Naaras on ystävällinen ja huumorintajuinen, minkä takia hän ystävystyy nopeasti. Kastesiipi ei yleensä ole kovin pitkävihainen, vaan jotkut kinat hän saattaa unohtaa jo parissa silmänräpäyksessä. Kastesiipi on lempeä ja huolehtivainen kissa, joka haluaa auttaa ystäviään aina parhaansa mukaan. Vaikka Kastesiipi ei aina noudata soturilakia, hän on silti hyväntahtoinen ja uskollinen. Välillä Kastesiipi on hurjapäinen ja uhkarohkea, mikä ei tee vilkkaan soturin elämästä yhtään turvallisempaa. Kastesiipi innostuu helposti, minkä takia hänet saattaa saada mukaan hulluihinkin suunnitelmiin. Kastesiipi on myös kärsimätön.

Ulkonäkö: Kastesiivellä on silkkinen ja pehmeä hopeanharmaa turkki. Turkkia halkovat tummanharmaat raidat. Naaraalla on valkoinen kaula ja vatsa sekä valkoiset, pörröiset tassut. Pehmeiden tassujen suojissa ovat kuitenkin Kastesiiven terävät, valkeat kynnet. Kastesiiven kuono on myös valkoinen, lukuun ottamatta punertavaa nenää. Kastesiiven kirkkaat silmät ovat väriltään sinivihreät. Naaras on rumiinrakenteeltaan solakka, siro ja pienikokoinen. Kastesiivellä on tasapainoa parantava pitkä häntä ja ketterät jalat. Kastesiipi pitää turkkinsa aina hyvin hoidettuna, vaikka seikkailuissa se sattuukin aina sotkeutumaan.

Missä hyvä?: Kastesiipi on hyvä taistelija ketteryytensä ansiosta. Hän on myös nopea juoksija ja kohtalaisen hyvä kiipeilijä.

Muuta: Kastesiipi löydettiin pienenä pentuna järvenrannalta. Hän oli melkein hukkunut ja partio vei hänet leiriin. Aaltokukka oli menettänyt kaikki pentunsa synnytyksessä ja tarjoutui heti huolehtimaan Kastesiivestä. Aaltokukka ei kuitenkaan kertonut kenellekkään, ettei pentu ollut hänen ja klaani sai kuulla totuuden vasta Kastesiiven lipsauttamana. Kastesiipi kuuli itse salaisuuden Aaltokukalta, kun hänen sijaisemonsa oli kuolemaisillaan. Kastesiipi haluaisi lähteä etsimään perhettään, mutta tietää, ettei voisi sen jälkeen enää palata klaaniin. Kastesiivellä on Sumu niminen veli, joka asuu kaksijalkalassa lähellä Jokiklaanin reviiriä.

Vastaus:

Päivitetty :)

- Phi YP

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://peippo.suntuubi.com/

14.03.2017 16:03
Onko Ok, jos käytämme samoja kp lukuja omassa ropessamme, kuin täällä. Emme käytä samoja tekstejä, lukuja vain.

Ilmoittakaa, jos on ongelma ja voimme tarvittaessa linkata ropenne.

Vastaus:

Vastasin chattiin, mutta siis on okei käyttää. Linkkaaminen olisi myös kohdallaan.

- YP Phi

Nimi: Kirsikka

12.03.2017 00:03
Moi! Minulla on hieman surullisia uutisia. Olen päättänyt erota tästä ropesta. Syy ei liity mitenkään teihin ylläpitäjiin tai muihinkaan pelaajiin, olette nimittäin mahtavia ja täältä paikasta on teidän ansiostanne jäänyt paljon hyviä muistoja! Elämässäni ei vain tällä hetkellä ole tilaa/aikaa kirjoittaa täällä tarinoita, sillä koulu on tietysti rankkaa, ainoa harrastus vie paljon aikaa ja voimia, ja onhan sitä vielä ne kaikki muutkin roolipelit, joista osasta olen myös joutunut eroamaan tämän kaiken vuoksi. Tämä oli ensimmäinen rope, johon liityin ja olen näin jälkeen päin kiitollinen ja iloinen siitä, miten aloittelijaystävällistä ja muutenkin mukavaa porukkaa täältä löytyy. En oikein keksi enää muuta sanottavaa kuin että tämä roolipeli tarjosi mahtavan kokemuksen, vaikka kisulini ei soturin arvoa koskaan saavuttanutkaan:) Toivon tälle paikalle suurta menestystä ja lisää uusia liittyijä, jotta sen perinne voisi jatkua vielä pitkään!!!

Hahmoni oli Hämytassu Myrskyklaanista. Hänet saa joko poistaa tai laittaa adoptoitavaksi:)

Hyvästi ropen ihana väki! Ehkäpä polkuni vielä joskus poikkeaa tänne ja elämäntilanteesta riippuen saatan jopa harkita uudelleen liittymistä!♡

Vastaus:

Harmi kuulla, että joudut lähtemään, mutta mukava kuulla, että nautit olostasi täällä. Valaiskoon Tähtiklaani polkusi, ja kenties törmäämme vielä jossain!

Poistan Hämytassun hahmon.

-YP Phi

 

©2017 Warriorcats Rope - suntuubi.com