Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

Yhteys

Vieraskirjamme on tarkoitettu vain ilmoituksille (loma-anomuksille, arvosteluille, kritiikille yms.) Käyttäydythän Vieraskirjassa kunnolla, älä siis hauku sivuja (huomaa kritiikin ja haukkumisen ero) tai kiroile. Toivoisimme myös, että täällä ei mainosteta tai lähetelly ketjukirjeitä.

Mainokset

Höpinät

Yllläpitäjäksi?

Vieraskirja tyhjennetty viimmeksi 4.8.2014

 

HUOM! Kun laitatte tänne hahmojenne tietojuttuja sun muuta niihin liittyvää, niin jooko. MUISTAKAA laittaa myös missä klaanissa hahmonne on. On hermoja raastavaa yrittää etsiä missä kohdassa hahmonne on. Jos vaihdatte nimimerkkiä, kertokaa kaikki hahmonne.

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Itseään pahoitteleva Meikäläinen

19.02.2018 19:49
Heippa. Ajattelin tulla ilmoittelemaan...

Polkumme ovat eronneet. Elikkäs minä eroon. Jep, sori, mutta aikani ei riitä niin moneen roolipeliin, missä nyt olen. Jotain on pakko karsia.
Inspiraatio ei riitä tänne, eikä moneen muuhunkaan paikkaan, ja tiedätte varmaan miten ikävää on olla liittyneenä paikassa, missä ei pysty olemaan aktiivinen.
Eli siis anteeksi, kun liityin ihan turhaan. En tainnut yhtäkään tarinaa kirjoittaa.

Mutta kyllä me vielä tavataan, kaikki, varmaan, ja ehkä saan joskus tällekin paikalle aikaa:3 Käyn aina häiriköimässä chatissa :'D

~Hyvää loppuelämää xD ja jutellaan kun tavataan^^

-Ystävällisin terveisin epäaktiivisuuttaan pahoitteleva Meikäläinen.

//ja se perus juttu, joka näin sk-roolipeliin automaattisesti kuuluu:
Tähtiklaani valaskoon polkunne, tyypit :'3

-Kiitos:)

Vastaus:

Ok ^_^

~Tikru

Yksityinen viesti

12.02.2018 22:44

Yksityinen viesti

23.01.2018 14:38

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

29.11.2017 14:35
Linkinvaihtoa uuden Saniaiskanjonin kanssa? Vastaus meille kiitos :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

24.11.2017 13:21
Moi! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Linkitetty!

- Phi

Nimi: Shadows

08.11.2017 13:09
Ajattelin luoda hahmon joka on Tähtiklaanissa ja kouluttaa Haukkatassua tämän unessa ja mietin että voiko tänne luoda Tähtiklaanilaista jolla roolia?


Vastaus:

Tähtiklaanilaisilla ei voi enää roolia. Voit kyllä pyytää NPC-hahmon lisäämistä Tähtiklaaniin (nimi, ulkonäkökuvaus) tai käyttää jotain olemassa olevista hahmoista Haukkatassun tarinassa, mutta roolimisen pitää tapahtua siis Haukkatassun tarinoiden kautta.

-YP Phi

Nimi: Sadetassu

04.11.2017 12:16
Muuttelisin hiukan Päästäisen tietoja. (Pääsäistassu, Jokiklaani)

Ulkonäkö:
Päästäistassu on lyhyt turkkinen kolli suon vihreillä sokeilla silmillä. Hänen turkkinsa on suklaanruskea tummemilla, huonosti erottuvilla raidoilla. Päästäistassun korvat ovat pienet mutta teräväkärkiset. Hänen häntänsä on pitkä. Hännän raidat erottuvat selvästi. Hänen kuononsa on keskipitkä. Hänellä on lyhyet, valkoiset viikset. Päästäistassun mahassa on valkoinen läikkä. Silmien yläpuolella on pienet valkoiset pilkut. Hän on ruumiin rakenteeltaan solakka. Päästäistassun vatsapuoli on pörröinen.

Luonne:
Päästäistassu on enimmäkseen omissa oloissaan. Hän ei nauti yksinäisyydestä muttei oikein sovi muiden joukkoon. Hän on ujo ja heikko, mutta haluaisi muiden näkevän hänen vahvat puolensa. Päästäistassu ei näytä helposti kiukkuaan, eikä olekkaan kovin usein vihainen. Hän on useimmiten rauhallinen. Nuori kolli uskoo että voi tulla hyväksi soturiksi sokeudestaan huolimatta. Päästäistassu ei pelkää puhua sokeudestaan. Hän ei ole varma uskooko tähtiklaaniin ollenkaan. Hän tietää että jos tähtiklaani on olemassa niin hänen yksinäisyytensä on sen vika. Päästäistassu uskoo kuulevansa ääniä joita toiset eivät kuule. Kun Päästäispentu on hyvällä päällä hän mieluiten juttelee jonkun kanssa. Huonolla päällä ollessaan hän jää mieluiten yksin. Hänellä on vahvat siteet sisarensa kanssa.

Harkitsen vielä nimimerkin vaihtoa.

Vastaus:

Muutettu!

-YP Phi

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=40&img=47

03.11.2017 21:39
Milu pelasti kuvan ja se on nyt täällä ja sen voi laittaa Kasteen profiiliin

Vastaus:

Laitettu!

- YP Phi

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=40&img=46

03.11.2017 21:13
Joo siinä kävi nyt silleen, että Kastesiiven kuva katosi hetkeksi ikiajoiksi, onneksi sen sai pelastettua vielä google kuvahausta. Se katosi kasteen profiilista ja on sumea. Sen voi toki lisätä takaisin sellaisenaan, mutta suosittelen odottamaan että korjailen kuvaa ensin

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=31&img=40

16.10.2017 20:48
Köynnöstassun uusi kuva löytyy yllä olevasta osoitteesta.

Vastaus:

Kuva lisätty!

- YP Phi

Nimi: Shadows

30.09.2017 17:10
Lähetin muuten haken, ihanan oloinen paikka ♥

Vastaus:

Hakemus on tarkistettu ja hyväksytty, tervetuloa!

-YP Phi

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

27.09.2017 18:49
Tähtipuro olisi nyt liittymisvalmis ja ehdottaisin linkinvaihtoa.

Vastaus meillepäin kiitos! ;)

Nimi: Viluca

20.09.2017 20:52
Olen alkanut päivittämään hahmojeni tietoja, ja tämä alkaa nyt Tiirajuovasta (Tuuliklaani)

Tiirajuovan uusi kuva löytyy tästä osoitteesta; http://revica.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/IMG_3663.JPG

Uu det tiedot:

Ropettaja: Viluca

Nimi: Tiirajuova

Arvo: varapäällikkö

Sukupuoli: kolli

Oppilas: Niittytassu

Luonne: Nuorena Tiirajuova oli voimakastahtoinen, itsepäinen ja joka paikassa oleva kissa. Vaikka hänessä oli tiettyä kunnioitusta vanhempia kissoja kohtaan, hän yleensä löysi itsensä keskeltä väittelyitä, koska kunnioituksestaan huolimatta Tiirajuova seisoi aina sanojensa takana. Ongelmistaan ja puutteistaan huolimatta kolli oli hauskaa ja puheliasta seuraa. Kasvaessaan Tiirajuovan uhmakkuus alkoi sulaa pois, mutta tietynlainen periksiantamattomuus on pysynyt ja hän omaa yhä vahvat mielipiteet, mutta ei esitä niitä niin vahvasti, ainakaan aina. Tiirajuova on vähän pidättyväinen ja yrittää pitää tunteensa tiukasti käpäliensä alla muiden klaanien kissojen edessä. Aggressiivisuuden hän toki näyttää, kun sille on tarvetta. Pelko, häpeä, ärtymys, pettymys ja tällaiset tunteet hän kumminkin pyrkii pitämään hallinnassa. Tiirajuovan kanssa on helppo tulla toimeen, jos on tuuliklaanilainen, kolli on erittäin uskollinen, asiallinen ja kohtelias kissa. Hän pitää huolta kuvastaan klaanien keskuudesta ja pyrkii olemaan mahdollisimman asiallinen ja tarkka varapäällikkö. Muiden klaanien jäsenet voivat kyllä tulla myös hänen kanssaan toimeen, mutta Tiirajuova pitää aina mielessä, että kyseessä on kilpailevan klaanin jäsen. Tuuliklaanissa kaikki kyllä tietävät, että lähipiirinsä keskellä Tiirajuova on paljon rennompi ja ei niin turruttavan kohtelias. Voitte uskoa, että Tiirajuova on sellainen kissa, joka leikkii häpeilemättä pentujensa kanssa ja osoittaa kiintymystä kumppanilleen välittämättä siitä, kuinka moni tuuliklaanilainen näkee. Hän myös välillä metelöi ja kinastelee puolisisarensa kanssa kuin he olisivat itse pentuja, eivätkä täysikasvuisia sotureita. Tiirajuova rakastaa perheenjäseniään ehdoitta, ja olisi valmis uhraamaan kaiken noiden puolesta. Asemansa, maineensa, henkensä, kaiken. Sama koskee koko Tuuliklaania. Tiirajuova on tarkka tehtävistään, eikä laiminlyö niitä ilman todella hyvää syytä. Kolli on uskonut nuoresta asti Tähtiklaaniin ja hänen uskoaan on vaikea horjuttaa. Tuuliklaanilaisella on selkeä käsitys oikeasta ja väärästä, mutta hän on valmis ylittämään rajoja, jos se on tarpeen, mutta pysyy kohtuuden rajoissa. Tiirajuovan uskollisuus Tuuliklaanille ei ole epäiltävissä, ainakaan hänestä itsestään.

Ulkonäkö: lyhyesti, Tiirajuova on oranssiruskeaturkkinen ja tummanruskean tabby -kuvioinnin omaava kolli, jolla on oma pidempi tai lyhyempi lista arpia. Kollin kuviointi on kyljissä tiheämpää kuin muualla, jaloissa harvinta. Otsassa on tabbyilla yleinen M -kuvio ja pari kuviota poskissa. Kollin oikea korva on kokonaan tummanruskea ja vasen etujalka myös. Tiirajuova on keskimääräistä lyhyemmät jalat kuin tuuliklaanilaisilla yleensä ja leveähköt tassut. Tiirajuova on myös aavistuksen jykevämpi ja lihaksikkaampi, mutta ei niin pahasti, että se verottaisi nopeutta tai ketteryyttä ainakaan huomattavan paljon. Hän ei kumminkaan yllä nopeimpien joukkoon klaanissaan. On useita tuuliklaanilaisia, jotka ovat häntä joko vähän tai aika paljonkin nopeampia. Tiirajuovasta on kumminkin vastusta juoksussa muiden klaanien jäsenille, hänen jalkansa ovat kumminkin kohtuu voimakkaat olosuhteiden ansiosta. Kollin hännästä puuttuu pala päästä ja se on jäänyt risaiseksi päästä tämän vuoksi, kiitokset vammasta kuuluu Hunterille. Vasemmassa takajalassa on puremajäljet jalan ulkopuolella ja rinnassa kaksi ristikkäin kulkevaa pitkää arpea. Oikeasta korvasta puuttuu palanen ja kuonon 'kaaren' yli kulkee arpi, joka jatkaa matkaansa vasemmalle poskelle. Tiirajuovan niska on pääasiassa tummanruskea. Kollilla on lehdenvihreät silmät ja vaalea kuono. Polkuanturat ovat pääasiallisesti vaaleat, mutta pari tummaa laikkua löytyy. Varpaiden päästä löytyy lyhyehköt, mutta terävät kynnet. Tiirajuova ei nojaa taisteluissa niin paljoa nopeuteensa ja ketteryyteensä kuin useat muut klaanitoverinsa, vaan enemmänkin omaan voimaansa. Häneltä löytyy yllättävän paljon voimaa karvapeitteen alta. Tiirajuovan turkissa on kaksi kerrosta, vähän karkeampi päällyskarva ja tiivis pohjakarva.

Muuta:
Perhe:
Isä: Roihukynsi (Myrskyklaani, edesmennyt)
Ottoisä: Tihkukynsi (Tuuliklaani, edesmennyt)
Emo: Hiekkaturkki (Tuuliklaani, edesmennyt)
Veli: Tunturituuli (Varjoklaani)
Puoliveli: Taivaspentu (Tuuliklaani, edesmennyt)
Puolisiskot: Valkotassu (Tuuliklaani, edesmennyt), Sudenmarja (Tuuliklaani)
Poika: Liekkitassu (Tuuliklaani)
Tyttäret: Kuohutassu (Tuuliklaani), Yöpentu (Tuuliklaani)

Se, että Sudenmarja on Tiirajuovan puolisisko ei ole yleisessä tiedossa, totuuden tietävät vain Tiirajuova ja Tunturituuli. Varissiipi on tietoinen siitä, että Tunturituuli on Tiirajuovan veli, mutta hän ei tiedä, että heidän isänsä ei ole Tihkukynsi.


Kumppani: Varissiipi

Kiitos c:

Vastaus:

Päivitetty!

- YP Phi

Yksityinen viesti

12.09.2017 06:48

Nimi: Viluca

10.09.2017 17:26
"Viestissä on kiellettyä tekstiä"

Tämän ilmoituksen sain kun yritin julkaista Tiirajuovan tarinan. Oletin, että ilmoitus viittasi tarinan loppuun, jossa oli vähän raaempi kappale liittyen Tiirajuovan näkemään painajaiseen. Poistin sen kappaleen happamana ja julkaisin uudelleen.

Mutta ei.

Minusta tarinassa ei ole mitään muuta erikoista, joten voisiko joku kertoa minulle mihin tällä kielletyllä tekstillä viitataan? Käytin Tiirajuovan tarinaan paljon aikaa ja nyt en voi julkaista sitä. Ottaa aavistuksen päähän.

Vastaus:

Hyvä kun lopulta selvisi, chatissahan tämä ihmeteltiin läpi...

- YP Phi

Yksityinen viesti

10.09.2017 17:11

Yksityinen viesti

10.09.2017 08:29

Nimi: Milu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/datafiles/gallery/4/Kastesiipi%20editoitu.png

29.08.2017 08:58
Olisiko mahdollista saada tuo Liljatassun Kastesiivestä piirtämä kuva Kastesiiven sivuille? Linkki kuvaan on kotisivut kohdassa. En ole kuitenkaan varma, että toimiiko linkki, mutta toivottavasti toimii.

~Kiitos!

Vastaus:

Lisätty!

- YP Phi

Nimi: Milu

22.08.2017 19:59
No niin... Nyt kun katsoin, milloin olin lomani aloittanut, huomasin, että lomani oli kestänyt jo melkein kuukauden. Siispä olen päättänyt palailla lomaltani nyt kun kiireetkin ovat ohi. Hahmoni on Kastesiipi Myrskyklaanista. Yritän kirjoittaa mahdollisimman pian, mutta viime aikoina on ollut inspiraation puutetta. Tänään kuitenkin sain inspiraation Kasteen tarinaan, joten eiköhän tarina ala kehkeytyä...
Innostus tähän ropeen on viime aikoina kuitenkin kärsinyt pahasti, mutta koska tämä on ensimmäinen roolipeli, johon liityin, yritän jääräpäisesti pitää itseni täällä ja odotella, että innostus ja inspiraatio palaavat.

Vastaus:

Hei,

Kiitos päivityksistä tilanteessasi. Toivottavasti into ropettamiseen pysyy, mutta tämä on meille kaikille vain harrastus eikä pakkopullameininki ole tavoitteena :)

- YP Phi

Nimi: Milu

28.07.2017 21:35
Haluaisin siis lomaa. Syy on se, että minulla on nyt lähiaikoina paljon kiireitä. En usko ehtiväni pariin viikkoon kirjoittaa, mutta muutaman viikon jälkeen yritän taas palailla. Hahmoni on Kastesiipi Myrskyklaanista.

Aurinkoista ja mukavaa loppukesää kaikille! ^^

Nimi: Emu/Viluca

28.06.2017 12:42
Eli samoilla asioilla kuin Nagini, olen harkinnu jo pitkään vaihtavani nettinimeni.
Tuli vaan kasvettua Emu -nimestä kokonaan ulos ja pidän enemmä Vilucasta :p

Eli siis uusi nettinimi ois Viluca ja Tiirajuovan (Tuuliklaani), Liekkitassun (Tuuliklaani) ja Sadeyön (Myrskyklaani) tietoihin sen voisi päivitellä sitten kun uöläpitäjillä on aikaa, tack :)

Vastaus:

Päivitetty :)

- Phi YP

Nimi: Ekkuu/Nagini

27.06.2017 10:41
Tantanatantaaaa...
Oon siis ajatellut vaihtaa nettinimeni täällä(kin) Ekkuusta Naginiksi. Nagini-nimi on näkynyt muissa suntuubisivustoilla, joten ajattelin sen vaihtaa nyt myös täälläkin.
Hahmojani ovat Kettuturkki ja Heinätassu Tuuliklaanista sekä parantajaoppilas Mehiläistassu Myrskyklaanista, joten niiden hahmojen sivuille uuden nettinimeni voisi päivittää. Kiitos! c:

Vastaus:

Okei, päivitän :)

- YP Phi

Nimi: Ekkuu
Kotisivut: http://soturien.suntuubi.com/

11.05.2017 16:19
Hmm jotenki oon onnistunu möhlimään viestin laittamisen tänne viekkuun, mutta mun piti ilmottaa vaan et Soturien Sielu on jäänyt 25.4 tauolle (mun piti laittaa viesti sillon mut sille tapahtu jotain?), ja sivut tullaan varmaan joskus poistamaan epäaktiivisuuden takia. Linkin voi siis poistaa.

Vastaus:

Selvä, kiitos tiedosta.

- YP Phi

Nimi: Liljatassu

09.05.2017 18:14
Köynnöstassun luonnetta ajettelin päivittää, kun ei siitä tullutkaan ihan sellain, kuin joskus uumoilin. Sen vanhan lyhkäisen pätkän voi sieltä tosiaan poistaa ja tämä siihen tilalle:

Köynnöstassu on aika hiljainen ja pitää yksin metsässä liikkumisesta. Hänellä on hyvin läheinen suhde veljeensä Leijonatassuun, eikä hän vietä paljoa aikaa muiden kanssa. Köynnöstassu ei yleensä hanki ystäviä, ellei joku muu lähesty häntä ensin ja aloita keskustelua. Jos naaras kuitenkin tutustuu johonkuhun kunnolla, tiedossa on läheinen ystävyyssuhde. Naaras ei mielellään puhu pentuajoistaan, joista hänelle kuitenkin tulee joskus painajaisia. Köynnöstassu vihaa mäyriä, eikä kyllä isäänsäkkään lämmöllä muistele, tämähän heidät mäyrän luo johdatti. Vaikka naaras ei yleensä paljoa puhu, hän on utelias ja joskus kyselee esimerkiksi yrttien nimiä tai missä on paras paikka saalistaa jotain saaliseläintä. Köynnöstassu pitää höyhenistä, joita hänellä on iso kokoelma pesän nurkassa. Hän välittää pennusta, tuo heille joskus höyheniä ja haluaa varmistaa, ettei yksikään kissa enää joudu kokemaan samaa kuin hän ja Leijonatassu.

Vastaus:

Päivitetty!

- YP Phi

Nimi: Asteri

06.05.2017 15:02
Savutassun voi poistaa. Alan suunnittelemaan uutta hahmoa, kunhan koulutöiltä ehdin :)

Vastaus:

Selvä!

 

©2018 Warriorcats Rope - suntuubi.com