Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

Yhteys

Vieraskirjamme on tarkoitettu vain ilmoituksille (loma-anomuksille, arvosteluille, kritiikille yms.) Käyttäydythän Vieraskirjassa kunnolla, älä siis hauku sivuja (huomaa kritiikin ja haukkumisen ero) tai kiroile. Toivoisimme myös, että täällä ei mainosteta tai lähetelly ketjukirjeitä.

Mainokset

Höpinät

Yllläpitäjäksi?

Vieraskirja tyhjennetty viimmeksi 4.8.2014

 

HUOM! Kun laitatte tänne hahmojenne tietojuttuja sun muuta niihin liittyvää, niin jooko. MUISTAKAA laittaa myös missä klaanissa hahmonne on. On hermoja raastavaa yrittää etsiä missä kohdassa hahmonne on. Jos vaihdatte nimimerkkiä, kertokaa kaikki hahmonne.

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://infected.suntuubi.com/

07.11.2018 14:54
Hei, olisin kiinnostunut linkinvaihdosta! Vastailettehan meidän vieraskirjaamme :)

Nimi: Viluca

20.09.2018 13:46
Okei eli jään taas tauolle. Eli Tiirajuova ja Liekkitassu Tuuliklaanista tauolle, samaten Sadeyö Myrskyklaanista.

Yritän palata tauolta nopeaan (YO -kirjoitukset menossa parhaimmillaan), mutta vähintään viikko menee, että pääsee edes osittain selville vesille.

Nimi: Xena
Kotisivut: http://laaksonrope.suntuubi.com/

01.09.2018 13:57
Kysyin tuossa jonkin aikaa sitten muunmuassa teidän sivuiltanne linkinvaihtoa, ja olin tuolloin vahingossa laittanut väärän linkin kyseiseen viestiin. Tässä nyt oikea linkki, joten jos haluat ruveta linkinvaihtoon, ilmoita sivuillamme!

Nimi: Aamusydän

26.08.2018 02:31
Totesin sivun niin epä aktiiviseksi, että haluan erota. Hamoni on: aamupentu, jokiklaani. Tähtiklaani valaiskoon polkuanne!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

20.08.2018 16:44
ei Kohtalon kynsien linkinvaihtaja! Tulin ilmoittamaan, että Kohtalon kynnet on (jälleen) muuttanut osoitettaan. Pyydänkin pahoittelut tästä linkkisotkusta! Uusi osoite onkin kohtalonkynnet.boards.net, joka toimii siis nykyään pääsivuna, että pelifoorumina. Toivoisimmekin, että muuttaisitte linkimme uuteen.

Terveisin Akama, Kohtalon kynsien pääylläpitäjä.

Vastaus:

Selvä, muutetaan! Poistin vanhan viestin.

- YP Phi

Nimi: Aamusydän
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/user/?cat=11

07.08.2018 16:20
Hei! Tehtiin just parin ystävän kanssa soturikissa rope! Voisitteko ryhtyä linkin vaihtoon

Vastaus:

Hmmm odotellaan vielä hetki, että sivunne lähtevät käyntiin ja sisältöä tulee enemmän, niin sitten :) Onnea uusille sivuille!

- Phi YP

Nimi: Xena
Kotisivut: http://kuiskauksienlaakso.suntuubi.com/

03.07.2018 16:55
Kysyisin linkinvaihtoa kanssanne. Miten olisi? Vastaus myös meidän viekkuumme :)

Vastaus:

Sivunne ei löydy, joten ei ikävä kyllä onnistu! :/

-YP Phi

Nimi: Devil
Kotisivut: http://mame.suntuubi.com/

19.05.2018 18:49
Hei, miten ois linkinvaihto? Vastausta myös meillepäin kiitos.

Vastaus:

Joo käy, teillekin vastattu!

- YP Phi

Nimi: Ezmu

14.04.2018 09:16
Lähetin hakeen

Vastaus:

Tarkistettu ja hyväksytty, tervetuloa ^^

-Phi YP

Nimi: Hiekkamyrsky

14.04.2018 08:43
Oho, anteeksi, tuo 18 tuli vahingossa :'D

Nimi: Hiekkamyrsky

14.04.2018 08:42
Teillä on söpöt sivut <3 Tausta on ihanan värinen ja teksti selkeätä :318

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Ginevra

13.04.2018 21:07
Koodista löytyy tämmönen:
<script language="JavaScript1.2">if (document)document.body.onmousedown=new Function("if (event.button==2||event.button==3)alert('teksti tähän')")</script>

Kannattaa tsekata ainakin grafiikasta kohdat:
- Lisää grafiikkaa yläpalkkiin. >> Edistynyt muokkaus.
- Lisää grafiikkaa sivupalkkiin ylös. >> Edistynyt muokkaus.
- Lisää grafiikkaa sisällön ja uutispalkin yläpuolelle. >>Edistynyt muokkaus.

Jos noissa näkyy, niin poistaa se sieltä.

Vastaus:

Ööö??

- Phi YP

Nimi: Nagini

02.04.2018 10:22
Muokkasin Kettuturkin (Tuuliklaani) tietoja. Ne kokivat tällä kertaa melko radikaalin muutoksen, mutta Kettuturkki on muuttunut tässä vuosien aikana hyvin paljon. Lisäsin luonteeseen asioita ja parantelin ulkonäköä ja muuta -kohtaa, sillä ne olivat melko sekavat.

Luonne: Nuorempana Kettuturkki oli todella pirteä ja innokas naaras. Hän innostui pienestä, mutta suuttui myös yhtä helposti. Naaras ei kuitenkaan ollut pitkävihainen, vaan antoi nopeasti anteeksi ja oli sitten taas oma iloinen itsensä. Kehut saivat Kettuturkin lähes kasvattamaan siivet ja lentämään Tähtiklaaniin, kun taas muut huomautukset hän otti itseensä ja loukkaantui. Naaras oli silti kaikesta iloisuudestaan huolimatta hieman sulkeutunut, ja häneen oli vaikea tutustua. Kettuturkki kyllä tuli ja tulee edelleen toimeen kaikkien kanssa, mutta ei luo ystävyyssuhteita helposti eikä kerro itsestään paljon mitään tai jakele salaisuuksia. Aikuistuttuaan rankat koettelemukset ovat muuttaneet Kettuturkia, ja hän on paljon sulkeutuneempi kuin nuorena. Iloisuudesta ja pirteydestä on enää vain jäänteitä, mutta sitä ei huomaa päälle päin. Naaras on rakentanut kuoren itselleen, ja ulospäin hän vaikuttaa edelleen melko pirteältä. Sisältä Kettuturkki on kuitenkin täysin erilainen, hän on varautunut, epävarma ja jopa ahdistunut ja pelokas. Ahdistavissa ja stressaavissa tilanteissa naaras piiloutuu kuorensa alle, peittäen hermostuksensa ja kaikki tunteensa. Hän on joskus muulloinkin tunteeton ulospäin, sillä kokee silloin olevansa vähemmän haavoittuva. Kun Kettuturkki on tunteeton ulospäin, hän hautaa kaikki mieltään painavat asiat syvälle sisimpäänsä ja on kuin niitä ei olisikaan. Silloin ne kuitenkin helposti ja huomaamatta paisuvat isoiksi. Naaras ei kuitenkaan puhu niistä kenellekään, mikä saa hänet entistä sulkeutuneemmaksi, ja epävarmuuden ja pelokkuuden kasvamaan.

Ulkonäkö: Kettuturkin ruumiinrakenne on hoikka, ja hänellä on tuuliklaanilaisen pitkät jalat. Naaras on kuitenkin normaalia kissaa pienikokoisempi ja jopa hieman heiveröisen näköinen. Ristiriidassa Kettuturkin solakkuuden kanssa ovat hänen tassunsa, jotka ovat suuret verrattuna hänen jalkoihinsa ja muuhun kehoon. Hänen turkkinsa on laadultaan todella pehmeää, mutta ohutta. Siinä ei ole kunnon lämmittävää pohjavillaa, ja naaraan näkeekin aina hytisemässä kylmillä ilmoilla. Turkki on myös hyvin lyhyttä. Väriltään Kettuturkin turkki on punaruskeaa - lukuunottamatta hännänpäätä, joka on kauniin valkoinen. Naaraan tassut ovat tummanruskeat, ja tummanruskea väri ulottuu takajaloissa polveen asti. Kettuturkin kasvot ovat kulmikkaat, ja tummanruskeat korvat kolmiomaiset. Vasemman korvan kärki on taipunut alaspäin, eikä se pysy lähes ikinä suorassa. Kuononympärys on ruskea, ja pieni, sievä nenä lähes musta. Viikset ovat pitkät ja taipuneet päistään aavistuksen ylöspäin. Naaraan silmät ovat suuret ja todella kirkkaan vihreät - ne suorastaan hehkuvat. Kettuturkin polkuanturat ovat kovettuneet ajan myötä, ja hänen on helppo kävellä kivisessäkin maastossa. Väriltään ne ovat tummanharmaat, lähes mustat, kuten nenäkin. Hänellä on vaaleat, hyvin terävät kynnet ja kellertävät hampaat, joilla saa pahaa tuhoa aikaan.

Missä hyvä?: Kettuturkin pitkien tuuliklaanilaisjalkojen ja hoikan ruumiinrakenteensa ansiosta hän on todella nopea ja ketterä. Nopeus ja ketteryys ovat saalistuksen kannalta tärkeitä, ja saalistaminen kuuluukin naaraan vahvuuksiin. Hajuaisti on myös erinomainen, mikä tekee Kettuturkista loistavan jäljittäjän. Taistelussa naaraalla ei ole tarpeeksi voimaa vihollisen kukistamiseen, mutta älykkyydellään, nopeudellaan ja ketteryydellään hän saa jopa suuremmankin kissan kaadettua.

Muuta: Kettuturkin sukujuuret ovat hämärän peitossa, mutta hän on vakaasti päättänyt selvittää juurensa. Naaras löydettiin pienenä pentuna yksin Jokiklaanin rajalta, ja kylmettynyt pentu tuotiin äkkiä leiriin. Kukaan tuuliklaanilainen ei tunnustanut olevansa pienen pennun emo tai isä, ja klaanissa alkoikin pian kiertää huhuja Kettuturkin vanhemmista. Jotkut uskoivat, että pennun emo oli Jokiklaanista ja isä Tuuliklaanista. Toiset uskoivat, että pentu oli erakon, ja kolmannet, että pentu oli täysin jokiklaanilainen. Yksi arvaus osui lähelle totuutta, sillä aikuistuttuaan Kettuturkki törmäsi ladossa asuvaan erakkoon nimeltä Nessa. Salaperäisten puheiden ja monien latokäyntien jälkeen tuli ilmi, että Nessa oli kuin olikin Kettuturkin oikea emo. Se oli aluksi järkytys Kettuturkille, sillä hän oli pitänyt aina Valkohäntää oikeana emonaan, vaikka hän oli ollut vain sijaisemo Kettuturkille. Naaraalla ei ole ollut ikinä isähahmoa, eikä hän tiedä kuka hänen oikea isänsä on. Kettuturkki on kuitenkin lyötänyt nuorena elämänsä rakkauden, Apilahännän. Aikuistuttuaan heistä tuli kumppanit ja he saivat kolme pentua: Heinäpennun Ruusupennun ja Kuulaspennun. Juuri siihen aikaan - kun oli saanut pentunsa - Kettuturkki kävi paljon salaa ladossa Nessan luona. Apilahäntä kuitenkin huomasi tämän, ja järkyttyi siitä, miten Kettuturkki hylkäsi lähes joka yö pentunsa. Hän pisti välit poikki kumppaniinsa, ja Kettuturkki jäi yksin pentujensa kanssa.
Kettuturkki halusi oppilaana kovasti päälliköksi, mutta vanhempana hän on alkanut epäillä, ettei ehkä osaisi johtaa klaania. Naaras ei kuitenkaan ole vielä onnistunut horjuttamaan toiveitaan kokonaan päälliköksi pääsemisestä.

Vastaus:

Päivitetty!

- YP Phi

Nimi: Itseään pahoitteleva Meikäläinen

19.02.2018 19:49
Heippa. Ajattelin tulla ilmoittelemaan...

Polkumme ovat eronneet. Elikkäs minä eroon. Jep, sori, mutta aikani ei riitä niin moneen roolipeliin, missä nyt olen. Jotain on pakko karsia.
Inspiraatio ei riitä tänne, eikä moneen muuhunkaan paikkaan, ja tiedätte varmaan miten ikävää on olla liittyneenä paikassa, missä ei pysty olemaan aktiivinen.
Eli siis anteeksi, kun liityin ihan turhaan. En tainnut yhtäkään tarinaa kirjoittaa.

Mutta kyllä me vielä tavataan, kaikki, varmaan, ja ehkä saan joskus tällekin paikalle aikaa:3 Käyn aina häiriköimässä chatissa :'D

~Hyvää loppuelämää xD ja jutellaan kun tavataan^^

-Ystävällisin terveisin epäaktiivisuuttaan pahoitteleva Meikäläinen.

//ja se perus juttu, joka näin sk-roolipeliin automaattisesti kuuluu:
Tähtiklaani valaskoon polkunne, tyypit :'3

-Kiitos:)

Vastaus:

Ok ^_^

~Tikru

Yksityinen viesti

12.02.2018 22:44

Yksityinen viesti

23.01.2018 14:38

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

29.11.2017 14:35
Linkinvaihtoa uuden Saniaiskanjonin kanssa? Vastaus meille kiitos :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

24.11.2017 13:21
Moi! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Linkitetty!

- Phi

Nimi: Shadows

08.11.2017 13:09
Ajattelin luoda hahmon joka on Tähtiklaanissa ja kouluttaa Haukkatassua tämän unessa ja mietin että voiko tänne luoda Tähtiklaanilaista jolla roolia?


Vastaus:

Tähtiklaanilaisilla ei voi enää roolia. Voit kyllä pyytää NPC-hahmon lisäämistä Tähtiklaaniin (nimi, ulkonäkökuvaus) tai käyttää jotain olemassa olevista hahmoista Haukkatassun tarinassa, mutta roolimisen pitää tapahtua siis Haukkatassun tarinoiden kautta.

-YP Phi

Nimi: Sadetassu

04.11.2017 12:16
Muuttelisin hiukan Päästäisen tietoja. (Pääsäistassu, Jokiklaani)

Ulkonäkö:
Päästäistassu on lyhyt turkkinen kolli suon vihreillä sokeilla silmillä. Hänen turkkinsa on suklaanruskea tummemilla, huonosti erottuvilla raidoilla. Päästäistassun korvat ovat pienet mutta teräväkärkiset. Hänen häntänsä on pitkä. Hännän raidat erottuvat selvästi. Hänen kuononsa on keskipitkä. Hänellä on lyhyet, valkoiset viikset. Päästäistassun mahassa on valkoinen läikkä. Silmien yläpuolella on pienet valkoiset pilkut. Hän on ruumiin rakenteeltaan solakka. Päästäistassun vatsapuoli on pörröinen.

Luonne:
Päästäistassu on enimmäkseen omissa oloissaan. Hän ei nauti yksinäisyydestä muttei oikein sovi muiden joukkoon. Hän on ujo ja heikko, mutta haluaisi muiden näkevän hänen vahvat puolensa. Päästäistassu ei näytä helposti kiukkuaan, eikä olekkaan kovin usein vihainen. Hän on useimmiten rauhallinen. Nuori kolli uskoo että voi tulla hyväksi soturiksi sokeudestaan huolimatta. Päästäistassu ei pelkää puhua sokeudestaan. Hän ei ole varma uskooko tähtiklaaniin ollenkaan. Hän tietää että jos tähtiklaani on olemassa niin hänen yksinäisyytensä on sen vika. Päästäistassu uskoo kuulevansa ääniä joita toiset eivät kuule. Kun Päästäispentu on hyvällä päällä hän mieluiten juttelee jonkun kanssa. Huonolla päällä ollessaan hän jää mieluiten yksin. Hänellä on vahvat siteet sisarensa kanssa.

Harkitsen vielä nimimerkin vaihtoa.

Vastaus:

Muutettu!

-YP Phi

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=40&img=47

03.11.2017 21:39
Milu pelasti kuvan ja se on nyt täällä ja sen voi laittaa Kasteen profiiliin

Vastaus:

Laitettu!

- YP Phi

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=40&img=46

03.11.2017 21:13
Joo siinä kävi nyt silleen, että Kastesiiven kuva katosi hetkeksi ikiajoiksi, onneksi sen sai pelastettua vielä google kuvahausta. Se katosi kasteen profiilista ja on sumea. Sen voi toki lisätä takaisin sellaisenaan, mutta suosittelen odottamaan että korjailen kuvaa ensin

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/?cat=31&img=40

16.10.2017 20:48
Köynnöstassun uusi kuva löytyy yllä olevasta osoitteesta.

Vastaus:

Kuva lisätty!

- YP Phi

Nimi: Shadows

30.09.2017 17:10
Lähetin muuten haken, ihanan oloinen paikka ♥

Vastaus:

Hakemus on tarkistettu ja hyväksytty, tervetuloa!

-YP Phi

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

27.09.2017 18:49
Tähtipuro olisi nyt liittymisvalmis ja ehdottaisin linkinvaihtoa.

Vastaus meillepäin kiitos! ;)

 

©2018 Warriorcats Rope - suntuubi.com