Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

CopytLinkitListattuArvostelut • Blogi • YlläpitäjätRopen parhaat

 1  2  3  4  5  6  >
Muutto tehty!
01.09.2019 11:36 | YP Phi

Heissan!

 

Uudet nettisivut ovat käyttövalmiit, ja Warriorcats Rope on muuttanut virallisesti 1.9.2019:

https://warriorcatsrope.wixsite.com/wcrpg

Tämä siis merkitsee Suntuubin sivujen hiljentymistä: mitään uusia päivityksiä tai muutoksia tänne ei enää tule.

Jotain hiomisen tarvetta voi olla vielä uusilla nettisivuilla, älkää epäilkö osoittaa puutteita ja vinksallaan olevia asioita chatissa tai vieraskirjassa. Huikatkaa myös, jos jotain meinasi jäädä kärryistä. Suntuubista voi vielä kopioida talteen kaikkea kesään 2020 asti, mutta sitten tämä sisältö katoaa bittiavaruuteen.

Kaikki tarinat ja kuvat on arkistoitu uudelle sivustolle, ja aktiiviset hahmot on siirretty sinne myös.

Jatketaan me siis sitäkin aktiivisempina uljailla, uusilla nettisivuilla! Suntuubi kuolee, mutta Warriorcats Rope elää!


 - YP Phi | KommentoiWarriorcatsropella on muutto edessä!
03.06.2019 21:26 | YP Phi

Tsau.

Pitkän aikaa on ollut hiljaista, mutta sitten pärähti.

 

Kuten varmaan lähes kaikki ovat tietoisia, Suntuubi.com on laittamassa pillit pussiin vuoden sisään. Mutta nou hätä, Warriorcatsrope tulee kyllä jatkamaan loistokasta ja uljasta kulkuaan, toisella sivustolla. Tällä hetkellä näyttää hyvin todennäköiseltä, että se uusi sivusto tulee olemaan wix.com.

Ja early teaser, sivun nimi tulee olemaan kutakuinkin "https://warriorcatsrope.wixsite.com/wcrpg", eli tuolta voi käydä seuraamassa sivujen kokoon kursiintumista tässä kesän aikana, jos kiinnostaa. Noin muuten täällä kyllä ilmoitetaan sitten selkeästi ja suuresti, kun sivusto on sen verran valmis, että on aika chätin ja tarinoinnin ja kaiken suhteen siirtyä jatkamaan roolipeliä sinne.

Tähän väliin, kun sivuston siirto/uudelleenrakennus on aivan alkumetreillä, me YPt ja varmaan kaikki muutkin haluaisimme kuulla kaikkien mielipiteitä muutamasta seikasta:

1) Halutaanko vanhat tarinat siirtää uudelle sivulle? Vai annetaanko tämän vanhan arkiston kuolla netin datataivaaseen? Vai jotain siltä väliltä, kuinka kaukaa tarinat pitäisi siirtää?

2) Siirretäänkö kaikki hahmot, vai edes viimeisen vuoden tai parin aikana aktiivisina olleet? Liika hahmojen karsiminen saattaa johtaa koko ropen tarinan asetelmien muuttumiseen, hankaluuksiin jatkaa kun kaikkien pitäisi aloittaa puhtaalta pöydältä, ja lopulta ropettajakatoon. Toisaalta kannattaako kaikkia haamuja raahata mukana...?

3) Muita huolia/huomioita, sana on vapaa.

Kannetaan yhdessä rope uudelle reviirille, tuokaa tahtonne esille!


( Päivitetty: 03.06.2019 21:38 )

 - YP Phi | Kommentit (4)KommentoiTautiepidemia saapuu
12.04.2018 23:08 | Phi

Heippa kaikille, seuraa ilmoitusasiaa ja infoa koskien juonikuviota!

Ja lisää infoa erotusuhkasta alempana.

Tarinallinen alustus

--------

Järven reviirin luonto uinuu vielä lehtikadon jäljiltä ja saalista on niukasti. Soturikissat sinnittelevät viimeisillä tahdonrippeillään kohti valon ja vehreyden hiirenkorvien aikaa. Kyllä se sieltä tulee niin kuin ennenkin.

Mutta niin tulee myös tautiepidemia, joka iskeekin heikkoihin kissoihin voimalla tällä kertaa. Parantajilla on niukasti edellisen kauden yrttejä varastossa ja uusia joutuu vielä odottamaan. Mutta kyllä aina valkoyskät saadaan hoidettua ennen niiden viheryskäksi kehittymistä, ja viheryskäänkin on toimiva hoito... Vaan onko tällä kertaa? Onko tämä viheryskää lainkaan, kun yrtit hupenevat, mutta kissat eivät vahvistu niin kuin pitäisi? Vuorilta puhaltaa kylmä ja kolkko tuuli...

---------

Tuuliklaanista alkaa äkäinen yskäepidemia. Kyseessä on hyvin helposti leviävä ja viheryskäksi herkästi kehittyvä oletettu valkoyskä. Mutta vanhat hoidot tehoavat siihen kankeasti. Tarvitaan runsaasti kissanminttua, ja lisäksi jotain muuta yskän taltuttajaa, kuten pietaryrttiä tai pihatähtimöä. Mutta vanhojen varastojen kuivatut yrtit ovat vähemmän tehokkaita ja uusia ei ole saatavilla. Vain vahvimmat, ja onnekkaimmat, näyttävät selviävän täysin taudista. Lopuille voi jäädä enemmän tai vähemmän pysyviä jälkitauteja, kuten astman kaltaista hengityksen ahdistusta. Lopuille käy vielä huonommin...

Tautitilanne:

Tuuliklaani

Sairastuneita

Aamukukka

Takiaiskorva

Synkkämyrsky

Mustahaukka

Piikkihernehäntä

Kuolleita

Nokkostassu

Peippopentu

Tiikeritassu

Joutsentassu

Kauraviiksi

 

 

Myrskyklaani

Sairastuneita

Kauriinloikka

Tiikerimyrsky

Sadeyö

Kultatassu

Vinhatassu

Väretassu

Närhitassu

Haukkatassu

Routatassu

Kuolleita

Valkopentu

Hallapentu

Pörröpentu

Leoparditassu

Aamutassu

 

Jokiklaani

Sairastuneita

Kaarnapentu

Laventelikurkku

Perhonsiipi

Lehtipentu

Hiilipentu

Korppiviiksi

Pikkutassu

Kärppätassu

Kuolleita

Huuhkajatassu

Unikkopentu

Sumupentu

Kurnumaha

Lumipentu

 

Varjoklaani: toistaiseksi terve

 

 

EROTUSUHKA

Taudilla tullaan mahdollisesti tapattamaan/erottamaan muuten (muuttuvat NPC:eiksi) seuraavat hahmot, joilla on ollut huomattavan vähän ropetusaktiivisuutta, elleivät ropettajat ilmaise haluaan jatkaa vieraskirjassa tai chatissa:

Myrskyklaanista: Vaahtokukka (parantaja), Kauriinloikka, Tiikerimyrsky, Sadeyö, Kultatassu, Vinhatassu, Väretassu, Leoparditassu, Närhitassu, Haukkatassu, Aamutassu, Routatassu, Valkopentu. Lisäksi päällikkö Tulitähti tulee menettämään hengen/henkiä ja on siten lähempänä erottamista.

Tuuliklaanista: Kultatassu (parantajaoppilas), Peuratassu, Joutsentassu, Tulitassu, Tuisketassu, Tähtitassu, Harakkatassu, Yötassu

Jokiklaanista: Tunturitassu (parantajaoppilas), Huuhkajatassu, Kaarnapentu, Lehtipentu, Hiilipentu. Lisäksi päällikkö Jäätähti tulee menettämään hengen/henkiä ja on siten lähempänä erottamista.

Varjoklaanista: Tunturituuli (varapäällikkö), Kaikutassu (parantajaoppilas), Malvalehti, Korppitassu, Hopeatassu, Yötassu, Sulkatassu, Kirsikkatassu, Hallapentu

 

 


( Päivitetty: 06.10.2018 22:27 )

 - Phi | KommentoiYP:n tarinoiden arvostelu
01.07.2017 21:26 | YP Phi

Kirjoitin pitkästä aikaa tarinan. Tauon syynä on ollut lähinnä oma ajanpuute (lukion abivuosi/kirjoitukset) sekä se, että YP:nä tarinani jäävät arvostelematta helposti jos muita YP:eitä ei näy aktiivisesti. Siksi ajattelinkin kokeilla uutta käytäntöä: ”riviropettajat” saavat arvostella ylläpitäjän tarinan!  

Viikon ajan ylläpitäjän tarinan ilmestymisestä tänne blogipäivityksen pötköön (info tarinasta on myös blogikommenttina) saa kukin halukas arvostella tarinan (=vähintään pistearvosana, mutta voi myös antaa muita kommentteja). Viikon lopulla kaikista arvosteluista lasketaan keskiarvopistemäärä, joka siis tarinan hahmolle lopulta lankeaa. Näin kaikki arvostelut ovat yhtä arvokkaita. Mutta jos yli viikko kuluu ilman arvosteluita, arvontaa ei suoriteta vaan ensimmäinen kommentti luetaan tarinan arvosteluksi.

Näin vähän yksin hommaa hoitamaan jäänyt YP saa myös jatkaa ropettamista ja hahmot etenevät tasoilla.

Toivottavasti tämä systeemi toimii, ja ropettajat innostuvat mahdollisuudesta kokeilla tarinoiden arvostelua ^^

YP Phi


( Päivitetty: 10.04.2018 21:06 )

 - YP Phi | Kommentit (10)KommentoiYlläpitoon apua
14.01.2018 22:01 | YP Phi

Heippa ja hyvää alkanutta ja hyvää vauhtia jo rullaavaa vuotta!

 

Tästä ylläpitäjistön kasvattamisesta oli puhetta jo vähän pitkin syksyä, kun tällä yksittäisellä aktiivisella YP:llä meinasi tulla turhan pitkiä taukoja tehtävien suorittamiseen.

Tämä kevään kurssimäärä yliopistossa ei näytä yhtään sen armeliaammalta vapaa-ajan kannalta kuin syksyllä, joten nyt on aika laittaa ylläpito kuntoon jo ajoissa ennen kuin kevään edetessä homma alkaa levitä käsiin (tassuihin?), kun hommaa alkaa taas väistämättä kasaantua silloin tällöin niin, että ropen hoitaminen jäisi taka-alalle turhan pitkäksi aikaa.

Täten avataan yhden ylläpitäjän paikka auki (ei vara tai apu, vaan the real thing)! Näin alkuun, katsotaan miten homma setviytyy tällaisella parivaljakkorepertuaarilla.  

Kommentoikaa siis halukkuutenne ylläpitäjistöön liittymiseksi, joko avoimesti alle tai halutessanne yksityisenä vieraskirjaan (jättäkää silloinkin jokin merkintä alle, tyyliin "haluan hakea ylläpitäjäksi ja laitoin yksityisviestin vieraskirjaan").

***

Ainakin aluksi apua kaivataan eniten yleisimmin päivitettäviin asioihin, eli 1) tarinoiden tarkastamiseen (ja sitä myötä pisteiden kirjaus hahmoille) sekä 2) liittymishakemusten tarkastamiseen (mihin liittyy uusien hahmojen lisääminen ropeen) sekä 3) vieraskirjaan vastaamiseen. Näihin kaikkiin liittyy 4) mini-infon päivittäminen etusivulla, mikä on tärkeää sekä kaikkien liittyjien pysymiseksi kärryillä ropen kuulumisista ja etenkin jatkossa, jotta ylläpitäjät tietävät mitä toinen on tehnyt.

***

Seuraavan muotoista ylläpitäjähakemusta pyydetään ainakin seuraavien tietojen kera:

1) Aikaisempi ylläpitokokemus tarinaropeissa tai jossain muissa sivustoissa

2) Arvioi, osaatko tehdä yllämainitut ylläpitotoimet (***) suntuubissa (ei hätää vaikka kaikki tai edes mikään ei vielä onnistuisi, nykyinen ylläpitäjistö opettaa kyllä jos halua ja intoa oppia ja hoitaa homma löytyy)

3) Kissaropekirjoituskokemus/muu kirjoituskokemus (=valmius tarkastaa ja arvioida muiden tarinoita), esim. kuinka monta vuotta kirjoittanut täällä tai vastaavassa

4) Muut asiat, esim. vapaamuotoinen esittely miksi haluat ylläpitäjäksi tai ehdotuksia, jos olet valmis hoitamaan joitakin ylläpitotehtävistä, mutta ei kaikkia

 

Hakemuksia otetaan vastaan 21.1. asti! Älä siis pohdi liian kauan, jos yhtään kutkuttaa tämän hienon ropen ylläpitäjistöön liittyminen :)

 

*******************************************************************

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Uudeksi YP:ksi valitaan Liljatassu! Tervetuloa!

Pääkriteerit valinnalle: Kokemus Suntuubi-sivuston ylläpitämisestä, aktiivinen ropettaminen ja osallistuminen Warriorcatsropessa jo hyvän aikaa.

Kiitos kaikille kiinnostuksen osoittaneille!

 


( Päivitetty: 22.01.2018 22:38 )

 - YP Phi | Kommentit (2)KommentoiKlaanien siivoilua: 0 pisteen hahmot
25.10.2017 14:47 | YP Phi

Heippa taas!

Tein seuraavanlaisen ropen ryhdistysotteen: Seuloin klaaneista pois sellaiset hahmot, joilla ei ole ikinä alettu ropettamaan liittymisen jälkeen, eli pistetilit ovat jääneet nollille eikä ropettajista ole kuulunut mitään. Listaan tähän kuitenkin nämä hahmot, että ne voi esim. palauttaa vielä NPC:nä, jos jollakin oli niille suunnitelmia.

Tai jos ropettajaa kuitenkin todella vakuuttavasti innostaisi alkaa ropettaa hahmolla, niin se voidaan vielä palauttaa.

 

Myrskyklaanista

Sokha: Varistassu, Musiikkimursu: Kuutamopentu, Shade: Hunajatassu

Tuuliklaanista

Pihvi: Sysitassu, Kivi: Haukkatassu

Jokiklaanista

Kiirastuli: Oleanteritassu, Käpy: Kirvatassu, Hämy: Yrttitassu, Kuuranen: Hopeapentu, Shawn: Kettupentu

 

 


( Päivitetty: 25.10.2017 15:46 )

 - YP Phi | KommentoiKlaanien päivitystä
13.12.2016 13:29 | YP Phi

Elämä jatkuu klaaneissa. Epäaktiivistien hahmojen siivoilun lisäksi liian isoksi paisuneista klaaneista tavallisesti ylläpitäjät pikkuhiljaa siirtävät kissoja "ikääntymisen mukaan" klaanissa "eteenpäin", mutta nyt tuli isommasti päivitystä kerralla ja muutokset on koottu tähän alle, josta ne voi tarkistaa. Jos joku itselle tärkeä hahmo tuli poistetuksi, voi viestittää ja pyytää sen takaisin. Pääasiassa on yritetty poistaa NPC hahmoja, joita kukaan ei mainitse tarinassa.

Myrskyklaani:

Pennut:

Joitakin NPC pentuja poistettu

Oppilaat:

Leppätassu -> Leppälehvä

Kivitassu, Hiiritassu, Marjatassu ja Pähkinätassu poistettu – liikaa NPC oppilaita

Soturit:

Myrskyturkki ja Puro poistettu – liika NPC sotureita (palasivat vuorille tms.)

Klaaninvanhimpiin Harmaaraita, Milli ja Tomuturkki

Klaaninvanhimmat:

Hiiriturkki ja Pitkähäntä kuolleet klaaninvanhimmista

 

Jokiklaani:

Pennut:

Joitakin NPC pentuja poistettu

Oppilaat:

Hunajatassu poistettu (kuoli taistelussa tms.)

Jokiklaani menestyi taistelussa Tuuliklaania vastaan ja monet oppilaat osoittivat kelpoisuutensa sotureiksi!

Mehiläistassu -> Mehiläisturkki

Vaaleatassu -> Vaaleavirta

Teeritassu -> Teerenliito

Pihkatassu -> Pihkaroihu

Soturit:

Keltamopilvi siirtyi vanhimpiin

Klaaninvanhimmat:

Kurnumaha kuollut

 

Tuuliklaani:

Päivitetty jo aiemmin, tehtiin pari uutta soturia (Tervaraita ja Kaninloikka)

 

Varjoklaani:

Pennut:

NPC Kuurapentu poistettu

Oppilaat:

Synkkätassu -> Synkkäyö

Pakkastassu -> Pakkaskynsi

Jäkälätassu -> Jäkäläturkki

Myrskytassu -> Myrskysydän

Soturit:

Märkäjalka NPC poistettu

Setrisydän klaaninvanhimpiin

Klaaninvanhimmat:

Järkäle kuollut

 


( Päivitetty: 13.12.2016 13:32 )

 - YP Phi | KommentoiHoidettu
15.03.2016 19:03 | Murmeli Vyp

Sain ilmoittamattomat hahmot poistettua ja osan jätin NPC-hahmoiksi. Tässä muutamia klaaneissa Tuuliklaanissa tapahtuneita muutoksia:

Varapäällikkö Lovikorva kuoli jo klaanien välisessä taistelussa suoalueesta.

Hänen korvaajansa on ilmeisesti Tiirajuova? (Kertokaa jos olen ymmärtänyt väärin)

Ja nyt Tuuliklaanin päällikkö Ruostetähti on poistettu hahmonpoistossa, joten mitä ilmisimmin Tiirajuova ottaa päällikön paikan.

Jos tämä nyt pitää paikkansa niin, Emu, sinä saat kirjoitella Tiirajuovan matkasta Kuulammelle sekä saat nimittää varapäällikön.

 

Todella monta hahmoa tuli poistettua, mutta nyt klaaneissa on tilaa uusille liittyjille, kun epäaktiiviset hahmot eivät tuki niitä.


 - Murmeli Vyp | Kommentit (1)KommentoiUusi kategoria
28.02.2016 19:01 | Murmeli Vyp

Eli siis, päätin pitää hahmonpoiston, käykää kurkkaamassa uusi kategoria.

Kerron nyt vielä tässäkin ohjeet ettei epäselvyyksiä pääsisi sattumaan:

Kerrot hahmonpoisto-kategorian vieraskirjassa niiden kissojesi nimet ja klaanit ketkä haluat säilyttää.

Kissat joita ei ole mainittu, poistetaan!

Myös Yp:t käyttehän ilmoittamassa vieraskirjaan hahmonne!


 - Murmeli Vyp | KommentoiHahmonpoistoa
26.02.2016 07:51 | Murmeli Vyp

Elikkäs, me (minä, Nef ja Phi) olemme nyt miettineet hahmonpoistoa. Ja tulimme siihen tulokseen, että jonkinmoista hahmonpoistoa tulisi.

Odotellaan nyt vielä vähän jos saataisiin useamman yp:n mielipidettä tähän asiaan. Eli jos yp:t ketkä luette tätä, kommentoisitte mielipiteenne. Varmaan jos ei saada muita ylläpitäjiä kiinni niin hahmonpoisto on tulossa.

Päätös tehdään todennäköisesti tämän viikon aikana. Hahmonpoistosta tarkempaa infoa kun päätös on tehty.

//kiitos Phi huomautuksesta, siis korjausta tähän, eli EPÄAKTIIVISTEN hahmojen poistoa. Luultavasti niin, että saisitte itse ilmoittaa ketkä hahmoistanne haluatte säilyttää.


( Päivitetty: 26.02.2016 12:55 )

 - Murmeli Vyp | KommentoiJännitettä klaanien välille
06.07.2015 19:36 | Routasusi, joka on nousemassa kuolleista

 Tästä se lähtee

 

Eli siis, klaanien keskuuteen on ajateltu järjestettävän jotain kiistaa, ja tässä olisi pienoinen suunnitelma jonka mukaan kaikki liittyneet saavat kirjoittaa. Mielestäni on näin ylläpidon puolelta korkea aika keksiä jotain mistä saa aihetta tarinoihin, ja toivon mukaan mahdollisimman moni kunniakkaista riveistämme kiinnostuu ja heittäytyy mukaan. Mutta nyt, höpinät sikseen ja korvat tarkkana.

 

Jokiklaani alkaa vaatia itselleen hevospaikan vieressä olevaa suoaluetta sen ja Tuuliklaanin reviirin välissä. Jäätähti antaa Laventelikurkulle käskyn koota ja johtaa pieni mutta voimakas partio keskustelemaan Ruostetähden kanssa. Mukaan tulee ilmeisesti ainakin Illankuiske, Phi saa kunnian aloittaa jutun kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla tarinassaan kaksi muuta kissaa ( Laventelikurkku on johdossa ja johtaa myös neuvotteluita Illankuiskeen ja jonkun toisen soturin tuella. ) Jokiklaanilaisten ilmiselvä taisteluvalmius ja päättäväisyys ottaa haluamansa herättää Tuuliklaanin keskuudessa paheksuntaa ja karvojen pörhistelyä, ja Laventelikurkku ilmoittaa ehdottomasti puhuvansa Jokiklaanin aikeista vain ja ainoastaan Ruostetähden kanssa. Kireiden Tuuliklaanin kissojen päästettyä heidät päällikön puheille ja keskustelun edetessä tuuliklaanilaispäällikön pesässä käy selväksi, ettei Tuuliklaani ole halukas antamaan Jokiklaanille oikeuksia maahan, ja lopuksi Ruostetähti sanoo suorin sanoin, uhkaavuutta kuitenkaan osoittamatta, ettei Jokiklaani saa suota ilman taistelua. Laventelikurkku vastaa siihen, ettei asia tähän jää ja pian heistä kuullaan. Tuuliklaanilaiset päästävät vain hädin tuskin ja valmiina käymään jokiklaanilaisten kurkkuun nämä palaamaan omalle reviirilleen. Pari kolme päivää tapahtuman jälkeen jokiklaanilaiset eivät rajapartiossa jätäkään hajumerkkejään suon reunaan vaan merkkaavat sen toisen puolen kuin se kuuluisi jokiklaanille. Tuuliklaani vastaa kahden kuunnousun jälkeen käymällä hajumerkkejä vahvistavan jokiklaanilaispartion kimppuun, ja vaikkei kahakassa vielä kuole kukaan, kissojen palatessa kotiin on kuin synkät suurta taistelua enteilevät pilvet kerääntyisivät järven ylle. Jokiklaani jatkaa suon merkkaamista nyt suurehkoin partioin, ja Tuuliklaanista ei kuulu hetkeen mitään, ennen kuin neljäsosakuun kuluttua järjestetään kokoontuminen. Kokoontumisessa Jäätähti nostaa suoalueen puheeksi heti tavanomaiset asiat ilmoitettuaan, ja Ruostetähti kiilaa kiivastuneena hänen viereensä valmiina kamppailemaan alueesta sanoin. Varjoklaani ja Myrskyklaani asettuvat asiassa molemmat eri puolille, ja kokoontumisessa puhkeaa tappelu, jonka aloittaa kahden oppilaan käyminen toistensa kimppuun. Klaanit palaavat kukin omaan leiriinsä, ja Tuuliklaanin tilanne on kaikkein tukalin - sen reviiri sijaitsee Myrskyklaanin ja Jokiklaanin, kahden "samalla puolella" olevan klaanin välissä. Tulitähti antaa käskyn, ettei ketään varjoklaanilaista saa päästää heidän reviirinsä läpi Tuuliklaaniin, ei edes "kaksi ketunmittaa järven rannasta" säännön nojalla. Hän kulkee itse Varjoklaanin kautta puhumaan Jokiklaanin Jäätähden ja Laventelikurkun kanssa, ja he päättävät hyökkäävänsä Tuuliklaaniin puolen kuun kuluttua ennen seuraavaa kokoontumista. Tulitähden palatessa eräs metsästämässä oleva varjoklaanilainen kuitenkin huomaa hänet, ja hän välttää taistelun vain hädin tuskin. Varjoklaani on nyt varuillaan ja osaa odottaa mitä tahansa. Jokiklaanin ja Myrskyklaanin hyökätessä Tuuliklaani pitää urheasti pintansa, mutta todennäköisyys häviöön on suuri. Varjoklaani saa kuitenkin jossakin vaiheessa vihiä tapahtuneesta ja rientää liittolaisensa avuksi. Taistelu päättyy Jokiklaanin ja Myrskyklaanin voittoon ja suoalue luovutetaan Jokiklaanille pitkin hampain. ( Revontulitähti menettää taistelussa hengen, joka on toinen kahdesta, ja Lovikorva ilmeisesti kuolee myös Tiirajuovan ollessa seuraava varapäällikkö. )

 

Keksikää itse tapahtumat aukkoihin ja ilmoittakaa halutessanne kommenteissa, jos aiotte kirjoittaa tästä ( mikä olisi suotavaa. ) Hahmon ja klaanin kertominen helpottaisi myös hieman, että muut tietäisivät kenen tarinoita tulee tarkkailla. Kertokaa kommenteissa, jos aiotte tappaa jonkun hahmonne sodassa. Muutama keksitty voisi lisäksi kuolla. Eipä tässä muuta, kaikki ovat vapaat kirjoittamaan kunhan Phi on aloittanut homman, itse osallistun Tuuliklaanin Haukkatassulla :'3 Anteeksi liian yksityiskohtainen ja pitkä selitys, olen tottunut kuvailuun ja tarkentamiseen tarinoissakin :'3


( Päivitetty: 06.07.2015 20:25 )

 - Routasusi, joka on nousemassa kuolleista | Kommentit (4)KommentoiKlaanien kokoontuminen
19.05.2015 14:36 | Phi

 

Klaanien kokoontuminen: 2.6.2015

Parantajien kokoontuminen: 9.6.2015

Klaanien kokoontumisesta saa kirjoittaa aikavälillä 28.5.-7.6. ja

Parantajien kokoontumisesta 4.6.-14.6.

Parantajien kokoontumiseen lähtevät kaikkien klaanien parantajat ja parantajaoppilaat. Klaanien kokoontumiseen lähtevät: 

Myrskyklaani:

Tulitähti, Ratamohäntä, Vaahtokukka, Sumutassu, Okakynsi, Tihkuviiksi, Saniasturkki, Lukkikoipi, Haukansilmä, Tiikerimyrsky, Nokisiipi, Surusade, Vaanijatassu, Lehtitassu,  Leppätassu, Pitkähäntä sekä Kultakukka

Tuuliklaani:

Ruostetähti, Lovikorva, Tähtisumu, Kultatassu, Mustahaukka, Varissiipi, Piikkihernehäntä, Takiaiskorva, Punarintasiipi, Yöpilvi, Kettutassu, Närhitassu, Haukkatassu, Aamukukka sekä Kauraviiksi

Jokiklaani:

Jäätähti, Laventelikurkku, Sääskisydän, Huurretassu, Sammalturkki, Pääskyhäntä, Raskasjalka, Mustakynsi, Tuliturkki, Perhonsiipi, Pikkutassu, Teeritassu, Kärppätassu, Väärätassu, Kurnumaha, Varjoturkki sekä Usvajalka

Varjoklaani:

Revontulitähti, Tunturituuli, Pyynsulka, Loistetassu, Usvapyörre, Tiikerikuura, Savusumu, Yösiipi, Setrisydän, Pihlajakynsi, Keltaturkki, Kipinätassu, Sammaltassu, Tiikeritassu, Järkäle sekä Mustajalka


( Päivitetty: 19.05.2015 14:57 )

 - Phi | KommentoiKokoontuminen
30.03.2015 18:19 | ~Tikru

KYLLÄH

Edellisestä kokoontumisesta on jo turhankin pitkä aika (Marraskuussa, krhm.) Joten tässä nyt seuraavan kokoontumisen tiedot.

Parantajien kokoontuminen: 12.4.2015

Klaanien kokoontuminen: 18.4.2015

(Oikeiden kuiden mukaan)

Parantajien kokoontumiseen lähtevät tietenkin kaikkien klaanien parantajat + parantajaoppilaat.

Kokoontumiseen lähtijät:

Myrskyklaani:

Tulitähti, Ratamohäntä, Vaahtokukka, Sumutassu, Saarniturkki, Saniasturkki, Kirkassydän, Vatukkakynsi, Kauriinloikka, Savupuro, Nokisiipi, Sulkatassu, Myrkkytassu, Sadetassu, Pitkähäntä sekä Kultakukka.

Tuuliklaani:

Ruostetähti, Lovikorva, Tähtisumu, Kultatassu, Tiirajuova, Sudenmarja, Takiaiskorva, Apilatassu, Tervatassu, Kanitassu, Saarnijalka, Aamukukka sekä Kauraviiksi.

Jokiklaani:

Jäätähti, Laventelikurkku, Sääskisydän, Huurretassu, Perhonsiipi, Mustakynsi, Tuliturkki, Kylmäpuro, Illankuiske, Kaislakukka, Mehiläistassu, Kärppätassu, Väärätassu, Lepinkäistassu, Huomenkukka, Kurnumaha, Varjoturkki sekä Usvajalka.

Varjoklaani:

Revontulitähti, Tunturituuli, Pyynsulka, Loistetassu, Malvalehti, Mäntysydän, Yösiipi, Tammiturkki, Setrisydän, Ruosteturkki, Keltaturkki, Kotkatassu, Sammaltassu, Tiikeritassu, Järkäle, Nuhanenä sekä Mustajalka.

 

Siinä kokoontumiseen lähtijät.

Parantajien kokoontumistarinan saa kirjoittaa välillä 6.4 - 19.4.2015

Kokoontumistarinan saa kirjoittaa aikavälillä 12.4 - 24.4.2015.


( Päivitetty: 30.03.2015 18:37 )

 - ~Tikru | KommentoiAge of Extinction
21.03.2015 13:14 | ~Tikru

Kuten tuosta otsikosta voi päätellä on hahmonpoisto suoritettu. Toivottavasti kenellekään ei nyt tullut paha mieli. Tässä vielä kertaalleen hahmot jotka on poistettu:

Erakot:

Hunter

Kuutamosäde

Mustikka

Sumu

Rikko

Kettu

Lehto

 

Varjoklaani:

Raitapentu/tassu

 

Myrskyklaani:

Kieppuhäntä

Veriturkki

Siipitassu

Lummetassu

Tummatassu

Myrskytassu

Juovapentu

 

Tuuliklaani:

Kastanjatähti

Kuupilvi

Punakukka

Kettutassu

Naakkatassu

Taukotassu

Pisaratassu

Kanervatassu

Tulitassu

Vatukkatassu

Rastastassu

Hiekkatassu

Lumipentu

Kielopentu

 

Jokiklaani:

Rastastähti

Teerenlento

Huminapilvi

Töyhtötassu

Kuovitassu

Vesitassu

Lumitassu

Ruskatassu

Susitassu

Vaahterapentu

 

Yhteensä 39 hahmoa on nyt poistettu. Lisäksi Tuuliklaanilla on uusi päällikkö, Ruostetähti, tämän seurauksena. Samoin Jokiklaanilla on väliaikainen parantaja, Sääskisydän.

Tikru kuittaa ja painuu nokosille.

Zzz...


( Päivitetty: 21.03.2015 13:22 )

 - ~Tikru | KommentoiPoisto uhkaa
06.03.2015 18:08 | Routasusi

Warriorcatssrope on taas hyvää vauhtia palaamassa aktiivisuuteen, ja tahdonkin kiittää teitä liittyneitä, jotka kirjoitatte täällä tarinoita, kuin myös tekstiä chattiin. :3 Monet ovat luultavasti huomanneet, että täällä kuitenkin on niitä, joiden taholla on hiljaista eikä tarinoita ole hetkeen kuulunut. Siksipä järjestän nyt poistouhan, johon ikävä kyllä sisältyvät kaikki tämän paikan hahmot - ainoastaan ne, joiden nimet on kursivoitu, jäävät tämän ulkopuolelle. Teillä ei pitäisi olla mitään hätää, kunhan vain ilmoitatte tuonne kommentteihin, että minkä hahmon tahdotte meidän poistavan, tai minkä hahmon taas säästät. Tiedän, että jotkut ovat ehkä lomalla, mutta koska hahmojen nimiä ei ole juuri kursivoitu ja lomat ovat kestäneet jo melko kauan, en nyt jää selvittämään lomallaolijoita. Toivon, ettette loukkaannu, vaikka oma kissanne olisi tässä mukana siitäkin huolimatta, että kirjoitat jo tarinoita aktiivisestikin.

 

 

Erakot, luopiot & kotikisut:

Hunter

Fanny

Kuutamosäde

Tuulenkahina

Mustikka

Sumu

Myrsky

Rikko

Piitu

Kettu

Milli

Lehto

 

Varjoklaani:

Tunturituuli

Loistetassu

Malvalehti

Mäntysydän

Usvapyörre

Pakkaspentu

Raitapentu/tassu

Susikynsi

 

Myrskyklaani:

Tulitähti

Vaahtokukka

Sumutassu

Kieppuhäntä

Veriturkki

Tiikerimyrsky

Siipitassu

Sadetassu

Lehtitassu

Lummetassu

Nokitassu

Tummatassu

Myrskytassu

Pikkupentu

Juovapentu

Surusade

 

Tuuliklaani:

Kastanjatähti

Kultatassu

Kuupilvi

Tiirajuova

Punakukka

Kettutassu

Naakkatassu

Taukotassu

Pisaratassu

Kanervatassu

Tulitassu

Vatukkatassu

Rastastassu

Hiekkatassu

Lumipentu

Kielopentu

 

Jokiklaani:

Rastastähti

Jäämyrsky

Teerenlento

Huurretassu

Huminapilvi

Töyhtötassu

Kuovitassu

Vesitassu

Lumitassu

Ruskatassu

Pikkutassu

Susitassu

Kärppätassu

Illankuiske

Kaislatassu

Vaahterapentu

 

Aikaa on kaksi viikkoa, eli ilmoittakaa hahmonne tämän blogipostauksen kommentteihin 20.3.2015 mennessä! :D Kertokaa erikseen, jos poistatte jonkun kissanne.

Jos olet lomaileva henkilö, joka huomaa tässä listassa oman hahmonsa nimen, niin kerro lomastasi vielä vieraskirjaan, jottemme vahingossa poistaisi hahmoasi. Kerro samalla kissasi nimi/kissojesi nimet ja kissasi klaani/kissojesi klaanit. Kissaansa voi myös pyytää takaisin, jos tulet ja näet tämän vasta, kun hahmosi on jo poistettu, ja olet ollut lomalla. Pyyntö suoritetaan vieraskirjassa.

Lisäksi tästä lähtien jokaisen on kirjoitettava tarina kerran kuukaudessa, mieluiten useamminkin. Muuten poistamme hahmosi. Tästä puhuttiin jo heti Liity - osion alussa. :3

Hyvää illanjatkoa kaikille~


( Päivitetty: 20.03.2015 19:02 )

 - Routasusi | Kommentit (10)KommentoiSorry...
09.02.2015 14:15 | Entinen YP Naty~

I'm so sorry -.-

But this is the only way to do this right...

Olen kovasti pahoillani muut ylläpitäjät, mutta nyt kun kiireet kasautuvat vain niskaani, minun on pakko erota ylläpitäjien rivistöstä- olen oikeasti pahoillani, mutta paineita kerääntyy koko ajan vain lisää- ja nyt kun ollaan saatu aktiivisia varaylläpitäjiä *aplodit Routasudelle ja Usvalle* niin minun aikani on jättää tämä ylläpitäminen. En kumminkaan eroa, jätän tänne hahmoni Pikkupennun (Myrskyklaani) ja tarinoin pikkuisella aktiivisesti- tai no riippuu mitä voi sanoa aktiiviseksi :"D

Muille ylläpitäjille- voitte vaihtaa salasanan, mutta lupaan etten tule kirjautumaan sivuille enää koskaan tai laittamaan salasanaa eteen päin kiertämään muiden tietoon. Voitte poistaa tietoni ylläpitäjien joukusta, mutta sillä ei ole kiirettä. Minut saa edelleen tietyistä paikoista kiinni, mutta nyt aktiivisuuteni saattaa hieman latistua kaikenlaisessa sosiaalisessa mediassa- IRL elämän syistä... Mutta nyt minua puhutellaan vain nimellä Naty, ja olen vain yksi ropettaja tässä mahtavassa ropessa. Toivottavasti tämä ei kaada kenenkään elämää X) Mutta nyt...

entinen ylläpitäjä Naty kuittaa~


 - Entinen YP Naty~  | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  >RSS

 

©2019 Warriorcats Rope - suntuubi.com